Vær
Når er det best vær i Marokko?
Generelt er det varmt og tørt i Marokko, men klimaet er variert i det kuperte landet. Her er det både snødekte fjelltopper og glohete ørkenlandskap.

Marrakech

I Marrakech er det innlandsklima, med veldig varme somre og relativt kjølige vintre. Fra mai til oktober er gjennomsnittstemperaturen 27–37 grader på dagtid. I vinterhalvåret, november – mars, er det som regelvarmt og deilig på dagtid, ca. 17–22 grader, men om natten kan temperaturen synke til 6–9 grader. Planlegger du å reise opp til Atlasfjellene om vinteren bør du ta med deg gode sko, da snø forekommer.

Agadir og Taghazout

I Vings badebyer Agadir og Taghazout er det høysesong fra juli til og med september, med en gjennomsnittstemperatur på 26–27 grader på dagtid. Om natten er det rundt 17–18 grader og i vannet 18–20 grader. Våren og høsten er det også behagelig varmt, selv om nettene og havet er betydelig kjøligere enn om sommeren. Fra mars til mai kan du regne med en lufttemperatur på 23–24 grader og i november ca. 24 grader. Det er lite nedbør året rundt, og i sommermånedene er det stort sett ingenting. Om vinteren, fra desember til februar, er temperaturen fremdeles over 20 grader på dagtid, men om natten er det kjølig og det samme gjelder havet.

Reiser til Marokko

Marrakech
Marrakech er en av verdens mest myteomspunnede byer. Inntrykkene, folkelivet, krydderduftene og basarene sørger for en opplevelse man sent glemmer.
Agadir
I Agadir venter fantastiske strender, hyggelige barer og restauranter, bra shopping og fine golfbaner. Vil du oppleve enda mer bestiller du en leiebil sammen med reisen.
Taghazout
Taghazout er en hyggelig liten fiskerlandsby der du bor rett ved stranden.

FINN REISE TIL Marokko