Se hotell (65)

Reiser til Malta

Det er mange gode grunner til å velge Ving når du skal reise til Malta. Det går direktefly fra Oslo flere ganger i uken, du velger selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan velge mellom fire forskjellige reisemål, blant annet nyheten Gozo, og mange bra hotell. Nå har vi dessuten et barnevennlig hotell på Malta: Seabank Resort & Spa i Mellieha.

Oppdag Malta
Malta er en øy med lang og rik historie. Med sin beliggenhet midt i Middelhavet har øya alltid vært attraktiv for både erobrere og handelsmenn, og alle har satt sine spor. Her finner du både megalittiske monumenter, fønikernes vannsisterner og malteserriddernes befestninger. Og ikke minst palassene som ble oppført i Maltas siste blomstringstid da Suezkanalen ble åpnet. Benytt anledningen til å oppleve Malta når du er her – det er korte avstander og enkelt å reise rundt på egen hånd med buss eller taxi.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Malta?
På Malta ligger Vings reisemål St. Julian's & Sliema, St. Pauls Bay og Mellieha, samt på den lille naboøya Gozo. Klimaet er omtrent det samme over hele øya. Foretrekker du sol, varme og badeliv er høysesongen i juni, juli og august perfekt, med en gjennomsnittstemperatur på 28–31 grader. Juli og august er også de mest solrike månedene, og vanntemperaturen ligger på rundt 24–25 grader. Reiser du om våren eller høsten kan du vente deg vær omtrent som en norsk sommer. Gjennomsnittstemperaturen er rundt 23 grader i mai og 20–24 grader i oktober/november, og i havet er det opptil 20 grader. Men skikkelig vinter blir det aldri på Malta. De kaldeste månedene er januar og februar, men du kan likevel regne med 15–17 grader på dagtid mellom desember og mars. I april stiger temperaturen opp til 19 grader, selv om nettene fremdeles er litt kjølige. Nedbøren er sparsom året rundt – tørrest er det mellom mai og september.

Reiser til Malta

Malta
St. Julian's / Sliema
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
På din reise til St Julian's og Sliema kan du glede deg over det behagelige klimaet, det store kulturtilbudet, alle butikkene og de fine restaurantene.
St. Paul's Bay
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
På en reise til St Paul's Bay kan du bade i krystallklart vann, nyte Maltas herlige klima og gå lange turer på den fine strandpromenaden.
Mellieha
På en reise til barnevennlige Mellieha venter Maltas lengste sandstrand, populære hotell og et behagelig klima. Velkommen til Mellieha!
Gozo
Den lille øya Gozo ligger i et stille hjørne av Middelhavet, bare en halvtimes reise med ferge fra Malta. Her møtes du av den vakre lille hovedstaden Victoria, små badeviker og vakker natur.

FINN REISE TIL Malta