Bli med tilbake til populære

Mallorca

Reisebrev fra Mallorca

Etter nesten halvannet års venting var det endelig duket for flyavgang til Mallorca. Blant de forventningsfulle gjestene om bord var Maria Byskov og Kim Aarup. Slik ble deres gjensyn med den populære ferieøya i Middelhavet.
Publisert: 28. juli 2021

– Endelig er det mulig å reise igjen! Jeg har gledet meg så lenge til å fly sørover igjen, forteller Maria Byskov, som jobber som Brand Manager i Spies’ – Vings danske søsterselskap.

Sammen med CRM Campaign Manager i Spies, Kim Aarup, reiste hun til Mallorca med årets første flyavgang. Maria var spent på hvordan det ville være å reise igjen, men ble positivt overrasket over hvor bra alt fungerte underveis.

– Det er selvfølgelig enkelte ting som er litt annerledes, som at Spania har innreisekrav om koronasertifikat og innreiseskjema. Det må man som reisende være oppmerksom på. Men utover det er det å reise til varmere strøk like herlig som før.

Maria Byskov og Kim Aarup

På vingene igjen

– Å gå om bord på flyet og kjenne den gode stemningen var noe jeg virkelig så frem til. Og vi merket godt at kabinpersonalet hadde savnet gjestene sine, der de sto og ønsket oss velkommen om bord på Sunclass Airlines med et varmt smil, sier Maria.

Hun ble heller ikke skuffet over flymaten – den var like god som før. Du forhåndsbestiller den hjemmefra som tidligere, og all mat er pakket inn og serveres fullstendig hygienisk.

– På flyplassen og på flyet brukes munnbind, men du kan selvfølgelig ta det av når du skal spise og drikke.

Safe Travel - reis trygt og sikkert

Ready for take-off – endelig!

Gledelig gjensyn med Palma de Mallorca

Velkommen tilbake til Mallorca

Hola Mallorca!

Da Maria og Kim landet på flyplassen i Palma gikk passkontrollen raskt, og snart var de ved bagasjebåndet. På tide å komme seg til hotellet, få på seg badetøy og starte ferien!

– Jeg bodde på Sunwing Alcudia Beach, og da kan du allerede på flyplassen sjekke inn i skranken deres og få et digitalt nøkkelkort. Da kunne jeg gå rett til rommet mitt når vi kom til hotellet. Utrolig praktisk, tipser Maria.

Brand Manager Maria vel fremme på flyplassen i Palma de Mallorca.

Skal du bo på Sunwing Alcudia Beach kan du gjøre unna innsjekkingen allerede på flyplassen.

Vingvertene ønsker alle gjester velkommen.

Ferielivet på hotellet

– Ah, kan du tenke deg hvor deilig det var å komme til et fint hotell og føle den herlige feriestemningen igjen? Det føltes helt trygt, med håndsprit tilgjengelig overalt.

Hotellene har gjort en stor innsats for å tilrettelegge og trygge omgivelsene for gjestene. Når du spiser på a la carte-restaurantene på Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels kan du skanne QR-koden på bordet med mobilen for å se menyen.

– Kjempesmart, for da slipper du både å vente på servitøren og å ta på samme meny som alle andre, forteller Maria.

På frokostbuffeen blir serveringsbestikket skiftet ut hvert kvarter, og det er fullt fokus på hygiene og trygghet.

– Det føles absolutt som vi er i trygge hender.

Når du forhåndsbestiller måltider hjemmefra på konsepthotellene Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels kan du nå også forhåndsbestille bord, enten i appen eller når du kommer til hotellet. Da slipper du trengsel og lange køer i restauranten, og du kan enkelt endre tiden hvis den ikke passer likevel.

QR-koden som skannes for å se menyen.

Sunwing Alcudia Beach, Royal Family Suite – rom 1607.

Safe Travel på Paco's Kitchen & Grill, Sunwing Alcudia Beach.

Basseng- og strandliv

Strendene på Mallorca har alltid vært i særklasse, og det er de fortsatt, forteller Maria.

– På den lange, hvite sandstranden i Alcudia kan du nyte sol, sand og bading, akkurat som du pleier. Solsengene blir desinfisert hver morgen, og det samme gjelder ved bassenget. Det er også god avstand mellom solsengene både på stranden og ved bassenget.

Sunwing Alcudia Beach

Du kan gå rett ut på den fantastiske Alcudia-stranden fra Sunwing.

Safe Travel: Solsengene blir desinfisert hver morgen.

Gledelig gjensyn med Lollo & Bernie

– Sunwing Alcudia Beach har alltid vært et av de beste alternativene for barnefamilier, og det er det fortsett. Underholdningen og aktivitetene er som de pleier. Lollo og Bernie lever i beste velgående, og de har vært kreative når det gjelder avstandsregulering – alle barn får hver sin rockering som de sitter i og leker med under showene. Da har de det både gøy og holder avstand helt naturlig, forklarer Maria.

Bernie byr som vanlig de yngre gjestene hjertelig velkommen.

Mini Disco med Lollo & Bernie

Når sulten skal stilles

– Restaurantene og kafeene holder åpent til midnatt hver dag hele uken, så nå er det enkelt å nyte både god mat og drikke i solnedgangen. I Alcudia er alle de hyggelige restaurantene langs havnen åpne, så her er det bare å slå seg ned og nyte den gode stemningen, sier Maria.

Skal det være en spansk spesialitet eller to?

Alcudias gamleby sjarmerer fortsatt.

Bocadillo de jamón i Palmas gater.

Ferietrening?

Mange vil gjerne holde seg i form også i ferien, og på Mallorca kan du trene utendørs som vanlig.

– Her er det en rekke treningsmuligheter, som løping, powerwalk, paden, vannaerobic, sykling – mulighetene er mange, forsikrer Maria.

Du trenger ikke å ha på deg munnbind når du trener, det er bare nødvendig hvis du er i hotellets treningsrom innendørs.

Utflukt til Palma by

– Jeg elsker Palma, denne lille «storbyen» med herlig atmosfære, og jeg ble veldig glad for å se at bylivet der var som normalt, sier Maria.

Palma er kjent for bra shoppingmuligheter, og heller ikke det har forandret seg – de fleste butikkene er åpne nå. Det samme gjelder restaurantene og kafeene.

– Jeg kan trygt anbefale å rusle rundt i byens smågater og slå seg ned på en lokal tapasbar. Spansk tapas smaker like godt som alltid, om ikke enda bedre nå etter så lang tid!

Tips! Hvis du reiser uten barn og vil bo i nærheten av Palma bør du se nærmere på Sunprime Waterfront. Da har du kort vei til Palmas store utvalg av kultur, shopping og spisesteder.

På takterrassen på Sunprime Waterfront kan du nyte solen hele dagen.

I Paseo del Borne, i hjertet av Palma, er det fullt av liv og god stemning.

Hva med en café con leche på Cappuccino San Miguel i Palma?

En av de mange hyggelige smågatene i Palma.

Postkortvakre fasader i Palma.

Mange utfluktsmuligheter

Infrastrukturen på Mallorca er veldig god, og med en leiebil får du muligheten til å oppleve det du vil i ditt eget tempo.

– Rundt omkring på øya venter små spisesteder og autentiske bodegaer du kan stoppe på. En dag kjørte jeg til S’Illot i nærheten av Alcudia, og det var et helt perfekt stopp for en kaffekopp akkompagnert av den fineste havutsikt. Er du på nordkysten må du heller ikke gå glipp av Mirador Es Colomer med sin storslåtte klippeutsikt, tipser Maria.

Vil du heller oppleve Mallorca på en organisert utflukt kan du finne turen som passer for deg i vårt utfluktsprogram. Se aktuelle utflukter du kan bestille på reisemålet ditt.

– Kort oppsummert er Mallorca er like herlig nå som den alltid har vært. Det er bare å komme seg av gårde. Mallorkanerne venter på deg og gleder seg til du kommer, og servicen er i toppklasse, avslutter Maria.

Maria er klar for roadtrip med en leiebil på Mallorca.

En av de utallige små badebuktene – her ved S'Illot.

Kaffepause på Bodega del Sol i Mal Pas ved Alcudia.

Markedsdag i Alcudias gamleby.

Ut på tur – aldri sur!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.