Se hotell (64)

Reiser til Malaysia

I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia. Der venter fargesprakende markeder, noen av verdens høyeste bygg, en spennende kultur med myter og legender, og ikke minst – hvite paradisstrender der palmene kaster svalende skygger i den finkornede sanden.

Hvis du bestiller en reise til Malaysia med Ving kan du selv velge avreisedato og hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Hvis du vil oppleve så mye som mulig er det mulig å kombinere flere reisemål på en og samme tur. Du kan for eksempel starte med et par dager i hovedstaden Kuala Lumpur, og deretter reise til en av landets strandperler, som Langkawi eller Penang.

Severdigheter i Malaysia

Malaysia byr på mange spennende aktiviteter og severdigheter. På Langkawi er en av de mest populære attraksjonene taubanen Langkawi SkyCab. Fra denne har du makeløs utsikt over hele øya, og du kan se helt til Thailand når det er fint vær. Penang har også flere severdigheter det er verdt å få med seg, og tempelet Kak Lok Si regnes som et av Sørøst-Asias vakreste.

Hovedstaden Kuala Lumpur er på sin side en skikkelig storby med en verdenskjent skyline, og her finner du noen av verdens høyeste bygninger. Du kan besøke skyskrapere som Petronas Twin Towers, som inntil 2004 var verdens høyeste, og 421 meter høye KL Tower. Vær ute i god tid, og legg igjen høydeskrekken hjemme!

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Malaysia?
I Malaysia ligger Vings reisemål Langkawi, Kuala Lumpur og Penang. Klimaet her er tropisk med høysesong fra november til april. Dagtemperaturen ligger på rundt 28–33 grader og nattemperaturen på ca. 22–23 grader. Vannet har en temperatur på 27–28 grader. Regnperioden er fra september til november, og fortsetter inn i desember i Kuala Lumpur. Generelt regner det mindre i Langkawi og Penang. Månedene med mest sol og minst nedbør er januar, februar og mars. I Kuala Lumpur er de tørreste månedene januar, juni og juli. Regn forekommer året rundt, som oftest i form av korte og intensive skurer.
Pass og visum
Pass og visum
Nordmenn får visum inntil 90 dager ved ankomst til Malaysia. Det er viktig å huske på at passet man reiser på er gyldig i minst seks måneder fra innreise til Malaysia. Ved forespørsel om returbillett, må man kunne vise frem dette på flyplassen.

Ved lengre opphold i Malaysia anbefales det at man får tatt en kopi av passet sitt med innreisestempelet. For visumsøknad ved opphold i over tre måneder, samt mer utfyllende informasjon om Malaysia, kan den Malaysiske ambassaden i Stockholm kontaktes, de dekker også Norge: www.kln.gov.my/web/swe_stockholm/home

Reiser til Malaysia

Langkawi
Langkawi
 • Barnevennlig
 • Sport & aktiviteter
 • Strender
Herlige strender og fine muligheter for egne utflukter. Med Ving kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil.
Bestill en reise til Malakkahalvøya og opplev Malaysias hovedstad på nært hold. Her finner du alt du forbinder med en storby i form av shopping, severdigheter, restauranter og uteliv.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias fargerike og spennende hovedstad. Hvorfor ikke starte ferien med et par dager her?
Penang
Penang
Penang er ikke feil for en ferieuke eller to. Oppdag Georgetown, Ormetempelet, turstiene og ta en drink på legendariske Eastern & Oriental Hotel.
Reiseforslag til Malaysia
Istana
Istana
Kuala Lumpur, Malakkahalvøya, Malaysia
 • 9 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 26 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 26 aug 2019, 9 dager
Favehotel Cenang Beach
Favehotel Cenang Beach
Langkawi, Malaysia
 • 9 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 25 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 25 aug 2019, 9 dager
Sentral Sea View Hotel (ex Naza Talyya Hotel)
Sentral Sea View Hotel (ex Naza Talyya Hotel)
Penang, Malaysia
 • 9 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 26 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 26 aug 2019, 9 dager

FINN REISE TIL Malaysia