For at du skal få rabatten må du alltid komme fra siden til lofavor.no før du bestiller. Rabatten trekkes av ved bestilling og er synlig i prisinformasjonen.
Klikk her for å få rabatten
Feriefordeler - LO-favør

LOfavør + Ving = feriefordeler til deg

Du får alltid 500,- i rabatt
Du får 500,- i rabatt pr. bestilling på alle pakkereiser* i tillegg til eksisterende rabatter.
*Rabatten gjelder alle nye pakkereiser med fly og hotell (unntatt fotballreiser og uspesifiserte reiser).

Du kan alltid ombestemme deg
Du kan endre* charterreisen din én gang uten ekstra kostnad etter bestilling.
*Dette gjelder endringer som f.eks, navneendring/korrigering, antall reisende, bytte av reisemål, bytte av hotell, bytte av romtype, datoendring og forandring av feriens varighet. Reisen kan imidlertid ikke endres til et rabattert alternativ.

Viktig! For å få rabatten må du komme fra denne siden lofavor.no eller ringe 416 06 600
Vilkår og mer informasjon finner du nederst på siden. Ha en fin ferie!

Vær oppmerksom på at LOfavør-rabatten ikke alltid er synlig under prisdetaljene i første steg av bestillingen. Den vil bli synlig i neste steg. Kontakt oss gjerne før du bestiller hvis du ikke får opp medlemsrabatten under «Prisinformasjon» i noen av stegene.

Finn din reise

HVILKET HOTELL PASSER DEG?

Vilkår og informasjon ved kjøp av ferie hos Ving:

• Alltid 500,- i rabatt:
Som medlem i et LO-forbund får du alltid 500,- i rabatt pr. bestilling på våre pakkereiser, i tillegg til evt. eksisterende rabatter. Rabatten gjelder alle nye pakkereiser med charter- og rutefly og hotell, hele året. Unntak er fotballreiser og uspesifiserte reiser.

• Endringer uten ekstra kostnad:
Du kan endre charterreisen din én gang uten ekstra kostnad etter bestilling. Dette gjelder for eksempel navneendring/korrigering, antall reisende, bytte av reisemål, hotell, datoendring og forandring av feriens varighet. Det eneste du ikke kan gjøre er å avbestille ferien i sin helhet. Fordelen gjelder fra den dagen du bestiller og inntil 42 dager før avreise, og har en verdi på kr. 500,- pr. person. Verdi 1.000,- pr. person for reiser bestilt fra og med 1. juli 2018.

Fordelen gjelder nye bestillinger gjort via lofavor.no eller via telefon 416 06 600 fra og med 01.01.2016.