Lediga jobb på huvudkontoret

Ledige stillinger i Ving og Thomas Cook

Ser du etter fantastiske karriere- og utviklingsmuligheter? Da har du kommet til rett sted. Ving Norge er en del av Thomas Cook Northern Europe, og vi samarbeider med våre søsterselskap i Sverige, Danmark og Finland om funksjoner innen IT, innkjøp og økonomi. Alle ledige stillinger publiseres på vår globale karriereside.

Registrer CV-en din

For å søke på stillinger hos oss oppretter du en profil på karrieresiden vår. Profilen bruker du i søknadsprosessen, og du kan også få varsler om nye stillinger som kan være aktuelle for deg.

Reiserådgivere

Når vi søker etter reiserådgivere til kundesenteret vårt i Oslo er vi på utkikk etter serviceinnstilte personer med salgserfaring, som vet hvor viktig det er med profesjonelle kundemøter og personlig service. Siden kundene våre bl.a. kan bestille både charterreiser, pakkereiser med rutefly, storbyferier og byr denne stillingen på varierte arbeidsoppgaver. Kundemøtene skjer via telefon, e-post og chat. Vi bruker også sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Om bord på flyet

Har du lyst til å jobbe som pilot eller kabinpersonale? Da bør du følge med på ledige stillinger i flyselskapet vårt Thomas Cook Airlines Scandinavia.