Se hotell (40)

Reiser til Latvia

Latvia gjenvant sin frihet i 1991, da Sovjetunionen brøt sammen. Siden den gang har det skjedd mye positivt, og landet ble medlem av både NATO og EU våren 2004. Med Ving kan du reise til hovedstaden Riga, en tiltalende by med en vellykket blanding av gammelt og nesten nytt. Den sjarmerende gamlebyen står oppført på UNESCOs verdensarvliste og kafélivet blomstrer. Du kan også slappe av og pleie deg selv på det klassiske bade- og kurstedet Jurmala, som ligger i naturskjønne omgivelser en drøy halvtime fra Riga.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Latvia?
Klimaet i Latvias hovedstad er ganske likt klimaet i Skandinavia. Somrene er varme, ofte med temperaturer over 20 grader, og om vinteren er det vanlig med et par minusgrader. Den beste perioden å reise hit er fra mai til august. Da er det på sitt varmeste, tørreste og lyseste. I september er temperaturen fortsatt behagelig med ca. 16 grader, men soltimene er færre og risikoen for nedbør øker jo nærmere du kommer høsten. Det er kaldest mellom desember og mars, deretter blir dagene lysere og temperaturene stiger raskt – fra gjennomsnittlig 9 grader i april til ca. 16 grader i mai.

Reiser til Latvia

Riga
Riga er en moderne storby, men også en historisk by. Den korte flytiden gjør Riga til det perfekte reisemålet for en weekend eller midtukeferie.

FINN REISE TIL Latvia