1. Kypros
 2. Ayia Napa
 3. Sunwing Sandy Bay Beach
 • barnevennlig

Sunwing Sandy Bay Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2018" for beste familiehotell på Kypros.

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom seks basseng, hvorav tre av dem er barnebasseng. Foretrekker du å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling.
Mer

Mer om hotellet

De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har en rekke flotte leilighetsalternativer. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med direkte utgang til delt privat basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. Sunwing Sandy Bay Beach har leiligheter for alle.

I Fino Restaurant & Grill og i restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow.

I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger, og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernie's Mini Land og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også vannsklier som garantert blir alle barns favoritt i ferien.

Fra høsten 2017 og frem til våren 2019 pågår bygging av et nytt hotell på nabotomten til Sunwing Sandy Bay Beach. Dette arbeidet kan medføre byggestøy for hotellets gjester, først og fremst de som bor i blokk 7 og 8.

Sportshotell

Sunwing Sandy Bay Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener og oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje.

Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser ligger ca. 2,3 kilometer fra hotellet.

Internett

WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider i All Inclusive. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Sandy Bay Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Sandy Bay Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategoriene Small Family og Family.

Ramper på hotellområdet. Sportsbassenget og Fun Pool har trapper med rekkverk. Fun Pool har også rampe uten rekkverk (skrånende bunn).

Sesong

Hotellet har åpent hele året. I sommersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

I vintersesongen gjelder ikke vårt sol & bad-konsept med Lollo & Bernie, barne- og sportsaktiviteter, show og åpningstidene i restaurantene våre. Restauranten har åpent én kveld i uken og baren to kvelder i uken. Mini Market har åpent hver dag. Hotellet arrangerer kveldsaktiviteter en til tre ganger i uken. Det kan for eksempel være dans, bingo og show med lokale verter. Ingen barneaktiviteter. Sportsaktiviteter arrangeres to ganger i uken, f.eks. boccia, enkel gymnastikk, spaserturer eller fotturer.

Vintersesongen 2018/2019 starter 5. november og slutter 4. april 2019. Måltidspakker kan bestilles før sommersesongen starter. Vintersesongen 2019/2020 starter 4. november.

Informasjon om perioden høst 2017 til vår 2019

Fra høsten 2017 starter byggingen av et nytt hotell på nabotomten til Sunwing Sandy Bay Beach. Det nye hotellet bygges vest for Sunwing og beregnes å stå ferdig våren 2019. Dette arbeidet kan medføre byggestøy for gjester som bor på Sunwing Sandy Bay Beach, først og fremst de som bor i blokk 7 og 8 som grenser til det nye hotellområdet. Byggearbeidene beregnes å pågå mandag–fredag i tidsrommet kl. 08.00–18.00.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Har dere lekt med tanken på å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er en perfekt løsning hvor barna også er med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: sandy.bay@sunwing.net

Øvrig

Resort service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00.

Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.

Bygget: 1989–1990 Renovert: Lollo & Bernie Suites ble renovert i 2013, resterende leiligheter i 2014 og 2015.

338 leiligheter.

Etasjer: 2

Aircondition: 1. juni til 30. september kl. 16.00–19.00 og 22.00–09.00.

Sentralvarme: 1. november til 15. april kl. 16.00–10.00.

Parkering: På hotellets parkering, begrenset antall.

Hotellmanager

Louis Misseris

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Heis
  Nei
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  2,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-200 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Ja
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger nær stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng med solskjerming
Mer verdiUtvalgte hotell med ekstra fordeler
Rom og leiligheter
De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach ligger spredt over et område med store grøntarealer og det hele gir herlige assosiasjoner til en rolig, gresk landsby. Passer perfekt for lekelystne barn.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Ta en langtidsferie og tilbring vinteren på Sunwing Sandy Bay Beach.

Small Family

Våre Small Family-leiligheter passer perfekt for den lille familien på opptil tre personer.

Family

Family-leilighetene er våre mest populære leiligheter med 1–2 rom.

Happy Baby

Leiligheter for opptil 4 personer – utstyrt med smarte, barnesikre detaljer for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design – utstyrt med blant annet spill, leker, drikke, frukt, snacks og godteri og inkluderer besøk av Lollo & Bernie.

Royal Lounge Suite

Romslige og velutstyrte leiligheter med høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong hvor hele familien kan samles.

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget og en stor, deilig terrasse. Leilighetene er velutstyrte, med praktiske detaljer.

Big Family

Big Family er vårt leilighetskonsept for den store familien. Leilighetene er utstyrt med praktiske detaljer for hele familien.

Mat og drikke

Hadde det ikke vært deilig å slippe og lage mat i ferien? På Sunwing Sandy Bay Beach tilbereder våre dyktige kokker måltider som får både små og store til å juble. Morgen, middag og kveld.

Start dagen på Fino Restaurant & Grill med en frokostbuffé som ikke mangler noenting. Fortsett gjerne med lunsj på det barnevennlige vertshuset Andrea's Kitchen. Avslutt med en vellaget middag i vår elegante Fino Restaurant & Grill. Og har du lyst til å slappe av på balkongen i din egen leilighet en kveld, er det mye godt du kan kjøpe med deg fra Mini Market & Deli, eller du kan bestille takeaway fra Andrea's Kitchen. I ferien er det lørdag hele uken. Du finner mer informasjon om tilbudene våre samt åpningstider nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Andrea's Kitchen

Åpen:
Bar: 09.30–23.00
Lunsj: 11.30–16.00
Middag: 18.00–21.00
Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen har vi favoritter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og mye mer. Og vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem – på Andrea's Kitchen kan du få maten som takeaway.

Fino Restaurant & Grill

Åpen:
Middag: 18.00–23.00
En moderne restaurant som er elegant uten å være stiv. Menyen har et internasjonalt preg, med både klassiske retter og nyskapende kombinasjoner. Atmosfæren er barnevennlig og innbydende. Fino Restaurant & Grill er åpen for middagsservering.

Bufférestaurant

Åpent:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.00
Middag: 18.00–20.30
Her spiser du som har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I vår bufférestaurant serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Noen kvelder i uken serveres det spennende temabuffeer.

Lime Bar

Åpen: 17.00–01.00
Både før og etter middag kan du ta en drink i Lime Bar. Her har de også egne forfriskninger til barna. Fra Lime Bar har du perfekt utsikt til showscenen, der dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

Mini Market & Deli

Åpen: 07.30–21.00
Deli: 10.00–14.30
Alt fra postkort, Lollo & Bernie kosedyr, sjokolade, solkrem, bleier, barnemat og babyprodukter (lokale merker kan forekomme), til nybakt brød, takeaway og drikke finner du i Sunwings Mini Market. Fint hvis du vil kose deg hjemme en kveld, eller bare lengter etter litt shopping.

Åpningstider kan bli endret i løpet av sesongen – aktuelle åpningstider finnes på hotellet ved ankomst.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Sandy Bay Beach en fantastisk frokostbuffé på Fino Restaurant & Grill. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon.... Flaks at frokosten ser ut til å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser for kr 0,- sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Du spiser på hotellet fem valgfrie dager av sju, og lar de to andre dagene være åpne for spontane gjøremål og utflukter.

I Sunwing Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • 5 lunsjer fra buffé og 5 middager fra buffé inkludert vann, brus, lokal vin eller øl.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, Tex Mex og mat fra midtøsten.

Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MySunwing.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30–10.30, lunsjbuffé kl. 12.30–14.30 og middagsbuffé kl. 18.00–20.00 med vann, brus og lokal vin eller øl.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, mat fra midtøsten, Tex Mex og BBQ
 • Varme og kalde småretter og snacks kl. 10.30–12.00 og kl. 16.00–18.00
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer og filterkaffe i barene, kl. 10.30–24.00
 • Kuleis med valgfri topping og kaker kl. 10.30–22.00

Aktuelle tider for måltider opplyses ved ankomst til hotellet. På avreisedagen gjelder Sunwing All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14.00 dag 8, én uke etter ankomst.

Bestiller du Sunwing All Inclusive på Sunwing Sandy Bay Beach så får du en ekstra valgmulighet. Du kan spise middag fra bufféen hver kveld, eller du kan spise en 3-retters middag én kveld i Andrea's Kitchen og én kveld i Fino Restaurant & Grill (fast meny) i løpet av oppholdet ditt.*
Barna spiser fra Lollo & Bernies buffé. Drikke er inkludert iht. All Inclusive. Bordbestilling er nødvendig og gjøres etter ankomst til hotellet. Vi anbefaler at du er tidlig ute med å bestille, da restauranten kan bli fullbooket.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing All Inclusive.

*Gjelder ikke Ocean Beach Club-gjester

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - de voksne velger fra Andrea's Kitchens store à la carte-meny - både til lunsj og middag. Barna spiser gratis fra vår populære Lollo & Bernie-buffé/-meny – og ikke nok med det – vi spanderer både drikke og iskrem!

Dette er inkludert Kitchen Inclusive:

 • Frukostbuffé hver dag.
 • 5 lunsjer og 5 middager. 3-retter. Forrett, hovedrett og dessert velger du fra Andreas Kitchen-menyen. 50 cl øl, brus, vann eller 1/2 flaske vin (37,5 cl) pr. person/måltid. Kaffe etter maten er inkludert.

Barna spiser gratis fra frokostbufféen eller Lollo & Bernies buffé (lunsj & middag). Drikke og iskrem er inkludert til lunsj og middag, og du kan selv velge hvilke fem av syv dager du vil spise lunsj og middag.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Kitchen Inclusive.

Basseng og strand

På Sunwing Sandy Bay Beach finnes det et 975 m² stort bassengområde med seks basseng. Ett av dem er et babybasseng med solskjerming. Du som får en spabehandling kan dessuten benytte et separat basseng der du som oftest kan svømme i fred og ro. Rundt alle bassengene har vi parasoller og solsenger. Basseng- og strandhåndkle finner du i leiligheten din.

Vil du bade i havet kan du velge mellom to av Kypros' beste strender: Sandy Bay og Nissi Beach. Begge er langgrunne, har hvit, finkornet korallsand og ligger rett ved hotellet. Det turkisblå vannet er ypperlig for snorkling, til langt ut i sesongen. På Kypros ligger nemlig vanntemperaturen på litt over 20 grader helt ut i november.

Sunwing Sandy Bay har også tre vannsklier, som garantert blir alle barns favoritt-tilholdssted i ferien. Vannskliene ligger ved Fun Pool.

Alle basseng inneholder ca. 0,7 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Babybasseng*

Bassengtype: Babybasseng
Størrelse: 28 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis*
Åpningstider: 08.00–19.00

Barnebasseng*

Bassengtype: Barnebasseng
Størrelse: 55 m²
Dybde: 60 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis*
Åpningstider: 08.00–19.00

Barnebasseng*

Bassengtype: Barnebasseng
Størrelse: 60 m²
Dybde: 60 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis*
Åpningstider: 08.00–19.00

Fun Pool**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 500 m²
Dybde: 0–140 cm
Vannsklie : Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis**
Åpningstider: 08.00–19.00***

Basseng*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 260 m²
Dybde: 100 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–19.00

Sportsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 260 m²
Dybde: 140 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–19.00

Spabasseng****

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 72 m²
Dybde: 140 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis
Åpningstider: 08.00–19.00

Private basseng, blokk 5–6*****

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 258 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, delvis*****
Åpningstider: 08.00–21.00

Strand

Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av hotellet. Nissi Beach er langgrunn, men det er ikke Sandy Bay. Begge har hvit, finkornet sand. Parasoller og solsenger til leie. Nissi Beach er 200 m lang og Sandy Bay er 100 m lang. 50–200 meter til stranden (avhengig av hvor på hotellet du bor).

Spabassenget er åpent og oppvarmet for alle i perioden 5. november 2018 til 31. mars 2019 (temperaturen i bassenget kan variere, avhengig av lufttemperaturen). Øvrige fellesbasseng er stengt i vintersesongen.
*Barnebassengene, babybassenget og det vanlige utendørsbassenget familiebassenget åpner 25. februar 2019. Barnebassengene og babybassenget varmes opp til ca. 25 grader til og med 15. mai 2019.
**Funpool åpner 1. april 2019 og er oppvarmet i perioden 1.–30. april 2019 (temperaturen i bassenget kan variere avhengig av lufttemperaturen).
***Vannskliene er åpne kl. 09.00–12.00 og 14.00–17.00. (De åpner for sommersesongen 1. april 2019)
****Spabassenget er forbeholdt gjester som trener eller har bestilt behandling i spa-avdelingen, øvrige gjester kan benytte det mot betaling. Aldersgrense 15 år.
*****Kun gjester som bor i suiter med direkte utgang til delt, privat basseng har tilgang til de private bassengene. De private bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader fra midten av oktober til midten av mai.

Trening og aktiviteter

På Sunwing Sandy Bay tilbyr vi et variert treningsprogram for alle smaker og nivåer. Hotellet har et stort og fint treningslokale der du kan delta på timer som core, crosstraining og yoga. Foretrekker du å trene på egen hånd kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio. Vil du trene utendørs ligger det en praktisk utendørs treningspark like ved multisportbanen. For mange er ferien en fin mulighet til å komme i gang med treningen, og vår evig populære vanngymnastikk i bassenget er nettopp en sånn mulighet – aktiviteten arrangeres nesten daglig og lokker folk i alle aldre. All trening på hotellet utenom PT er gratis.

Hvorfor ikke benytte sjansen til å ta dykkersertifikat i ferien? Vi har en egen Diving Club der du kan lære deg å dykke. For deg som heller vil holde hodet over vann finnes det også mange treningsalternativ. Her kan du velge mellom mange sportsaktiviteter, alt fra familievennlige aktiviteter som boccia og minigolf til tennis og minigolf. Liker du å oppleve naturen kan vi anbefale en tur til de mektige Troodosfjellene, der du kan følge mange spennende turløyper.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller vil du unne deg noe nytt til treningsgarderoben? På Sunwing Sandy Bay Beach kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen til Craft.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? Husk også at foreldre og barn kan trene sammen på våre Fitness Together-timer. Alle gruppetimer er gratis og aldersgrensen er 15 år.
Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv på flere nivåer kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Prøv mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper. I bassenget kommer du i form på en morsom måte, under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler, helt gratis. Vårt treningsstudio har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Bestill en PT i ferien

På Sunwing Sandy Bay Beach har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din basert på dine egne forutsetninger. Uansett hva slags mål eller tidligere erfaring du har, bidrar en PT til å gjøre treningen mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram. Gjelder i perioden 31. mars–4. november 2018.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 minutter – 415 kr
3x50 minutter – 1095 kr
5x50 minutter – 1595 kr

Mer informasjon finner du her.

PT Duo

Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren coacher og hjelper dere under treningstimen og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Prisen er kr 675,- for 50 minutter og dere bestiller en pakke som gjelder for to personer.
Gjelder 31. mars til 4. november.

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter

Les mer om svømmeskolen.

PT svømming – privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Det kan være å lære seg grunnprinsippene for crawl eller finpusse teknikken for deg som allerede har grunnlaget. Du får hjelp av din private svømmelærer til å legge opp riktig trening over en eller flere kurstimer slik at du når dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen (timen tilpasses individuelle forutsetninger og mål)
Kurslengde: 1 økt à 40 minutter

Tennis & multisport

På Sunwing Sandy Bay Beach har vi både tennisbane og multisportsbane. Utstyr får du låne og leie i Help Desk. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i Help Desk. Du kan også gå en runde på minigolfbanen vår, eller utfordre naboen til et slag boccia.

Sykling

På Sunwing Sandy Bay Beach har du et godt utgangspunkt hvis du vil oppdage omgivelsene på egen hånd på sykkel. Vi har kartlagt favorittrutene våre og du kan laste dem ned via BikeMap.net. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned til treningsappen din.

Rulleski

I nærheten av hotellet er det flere fine rulleskiløyper. Vi har kartlagt våre favoritter og dessuten gjort dem tilgjengelig for nedlasting til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned til treningsappen din.

Sportshotell

Sunwing Sandy Bay Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener og er det andre hotellet som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker.

** Mange aktiviteter er gratis **
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Sandy Bay Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land like ved spa-avdelingen, forbi bassengområdet på vei til stranden. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å tegne, leke eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing. Scenen ligger i tilknytning til Lime Bar. Her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Lollo & Bernie's Mini Disco.

På Sunwing Sandy Bay Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Hva skjer på hotellet i løpet av oppholdet? Hvilke aktiviteter som arrangeres kan du se i Holiday Planner. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Sandy Bay.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie's Mini Land. Flere dager i uken er det åpent hus og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash og Mini Play

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Mini Play er lek og bevegelse til musikk i fitnessalen for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de får utvikle sin kreativitet og lære seg å samarbeide med andre barn.

Svømmeskole på Sunwing

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på Sunwing! Vi tilbyr svømmeskole på Sunwing Sandy Bay Beach, i samarbeid med Medley. Tanken bak svømmeskolen er at barn og unge skal ha det gøy i vannet, og gjennom dette lære seg å svømme og bli trygge i vannet. Etter fullført kurs får barna selvsagt en medalje. Svømmeskolen ledes av svensk personale utdannet av Medley. Svømmeskolen er for barn fra 4 år og er delt inn i to nivåer med fem kurstimer pr. uke. Timene holdes på formiddagen eller ettermiddagen.

Bli kjent med livet under vann og lær deg å svømme som en fisk.

Nå har du sjansen til å kjenne hvordan det er å være en av de kuleste skapningene i havet. Kom alene eller sammen med en venn og opplev dette spennende eventyret! Hopp i havet og legg på svøm med din egen halefinne. Svømmetimen bestilles direkte på hotellet og tilbys i samme perioder som svømmeskolen.

Alder Fra 7 år.
Ferdighetskrav: Trygg i vannet, svømmedyktig (minst 25 m), dykke på dypt vann, svømme under vann og veksle fra mage- til ryggsvømming.
Kursvarighet: 1 kurstime à 40 minutter.

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år og varer i ca. 1,5 time og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via Holiday Planner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene sine. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernie's Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernie's Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av det herlige showet med våre kosemaskoter Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie Store

Nå har Lollo & Bernie fått sin egen butikk som en del av Minimarket. Her får du kjøpt kosedyr, t-skjorter, spill, babyutstyr og mye annet som Lollo & Bernie har designet.

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Informasjon om sesongene

I vintersesongen er det ingen barneaktiviteter på hotellet. Mer utfyllende informasjon finner du under Mer om hotellet, på hotellets startside.

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

Er du mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong ved påske-, sommer- og høstferie) tilbyr Sunwing Sandy Bay Beach mye morsomt å gjøre. Du kan prøve forskjellige sportsaktiviteter både i vannet og på land. Hotellet har også spillehall, biljardbord, minigolfbane, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I Teen Lounge kan du spille PlayStation. Er du modig kan du være med i Teen Idol i skoleferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

** Mange aktiviteter er gratis **
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuellt program finner du i Resortservice eller på vår informasjonsside Holiday Planner på mobilen eller nettbretttet ditt. Programmet er live, det betyr at du bare kan se det i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst. Les om alle aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach.

Teen Lounge

Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut i solen igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille minigolf eller biljard med dine nye venner.

Crawlkurs for nybegynnere

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 9.6.–16.8., for- eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Les mer om svømmeskolen.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

Spa Together

Spa Together gir ungdom mellom 11 og 15 år muligheten til å ta en spabehandling sammen en forelder. Vi tilbyr forskjellige typer massasje og kroppsbehandlinger samt ansiktsbehandling. Spa Together bestilles alltid for to voksne, men kan benyttes av voksne eller ungdommer mellom 11 og 15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine – og det beste av alt, det er helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Boccia, biljard...

På Sunwing Sandy Bay Beach har vi mye å tilby deg hvis du har lyst til å røre på deg. Når som helst kan du for eksempel ta deg en runde på vår populære minigolfbane. Det samme gjelder hvis du får lyst til å spille pingpong, boccia eller biljard - alt finnes på hotellområdet. Du kan også spille tennis og volleyball – eller hvorfor ikke ta med en fotball ned til stranden og spille en kamp på sparket..? Noen aktiviteter er mot betaling.

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år har du nå muligheten til å synge og opptre live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Sandy Bay Beach er nøye utvalgte, og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna og ungdommene de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet ved havet. Avstanden til Klostertorget i Ayia Napa sentrum er ca. 2,3 km. Bussturen til og fra flyplassen tar ca. 50 minutter. I noen leiligheter kan man bli forstyrret av underholdning fra nabohotell og av trafikken på gjennomfartsveien utenfor hotellet.

75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

Telefon +357 23 84 10 00
E-post (skriv på engelsk):
sandy.bay@sunwing.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen med Thomas Cook Airlines

Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr Easy Travel. Det betyr at du kan sjekke inn i fred og ro allerede på hotellet hvis du har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines. Har du forhåndskjøpt transport og flyr med Thomas Cook Airlines kan du også benytte deg av direktebusser t/r flyplassen.

Underholdning

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen på Sunwing Sandy Bay Beach. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange artister har faktisk begynt sin karriere hos oss. Sett deg godt til rette med en forfriskning i glasset og nyt førsteklasses underholdning!

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showprogrammet.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av fantastisk underholdning med maskotene våre, Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Kritthvite strender, turkisblått vann og strålende sol er vel og bra det – men vil du ha det ekstra godt i ferien anbefaler vi et besøk i vår eksklusive spa-avdeling. Den ligger like ved Mini Land, litt forbi bassengområdet. Her kan du nyte ulike typer massasje, kroppspeeling, ansiktsbehandlinger, pedikyr og mange andre deilige behandlinger. På menyen finnes alt fra forskjellige 25-minuttersbehandlinger til 3 timer med total velvære.

Spa Together gir dere mulighet til å ta behandlinger sammen. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din?
Vil dere bestille før avreise bestiller dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min.), medium (50 min) eller stor (75 min.) spapakke. Når dere er på hotellet velger dere en av de herlige behandlingene som er tilgjengelig i Spa Together-tilbudet med samme lengde som dere har bestilt. Ved bestilling før avreise legges bestillingen inn som to voksne. Spa Together kan bestilles for personer fra 11 år, begge må velge samme behandling. Les mer her eller på hotellets informasjonssideMySunwing.

For våre yngre gjester kan vi tilby Lollos økologiske oljemassasje, Bernies økologiske sjokolademassasje og Lollo & Bernies minimanikyr. Vi tilbyr også Teen Face for ungdom. Mer informasjon finner du på MySunwing.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før du reiser.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. For eksempel en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en hot oil-massasje eller en klassisk pedikyr.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange… Blant annet: Hot Stone-massasje, Sunwing Ritual, en topp til tå-behandling eller kanskje ansiktsmassasje + farging av vipper og bryn?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du:

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid og behandling bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille på hotellet hvis de har ledige timer.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (unntaket er Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for barn).

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 10343 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
96% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,2
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,5
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
4,6
Barnevennlig
4,7
Wifi
4,5
Se anmeldelser for:
Siste karakterer Skrevet
 • 5/5

  "Topp ferie"

  Veldig flott hotell og område som passer veldig godt for barnefamilier. Hit vil vi igjen!Nydelig mat, ret og pent alle steder!
 • 4/5

  "Takk for fin ferie !"

  Vi liker oss veldig godt på hotellet! Det har blitt koselige utemøbler og lamper på Royalrommene,- men vi savner et spisebord med stoler på terrassen,da den nye sofaen er veldig lav for oss som er eldre. Som vi har kommentert før, savner vi norsk TV men vi har iallfall fått norsk Østlandssending- det er bra. Stort sett har vi fått de rom vi har ønsket oss, men har forstått at enkelte har fått tilbud om å betale en sum for å få ønsket rom,- det har ikke vi fått. Hvorfor får bare enkelte det? Vi har vært gjest hos dere i mange år nå, og håper vi får flere år på deres hotell! Takk for 14 herlige dager!!
 • 5/5

  "Sand bay beach"

  Som jeg har skrevet før så var hotellet.betjening og renhold veldig bra,men det jeg ikke likte var alle kattene som var der.Opplevde at fler ganger så satt de klørne i ungene og det er jo ikke bra.Opplevde at vi lå på solsengene og spiste og plusselig var kattene opp og tok maten fra oss.Dette må gjøres noe med.
 • 4/5

  "Barnevennlig hotell"

  Et fint barnevennlig hotell men mange fine aktiviteter for både store og små.
 • 2/5
  Vi var et reisefølge med 7 barn fra 2 til 11 år. Da er dette helt perfekt. Men det er alt for mange katter der. De er over alt også inne i spisesalen. I Norge hadde mattilsynet stengt hotellet/spisesalen umiddelbart.Vi så også flere kattunger, Det var flere katter her i år sammenlignet med 2017.Dette bør det gjøres noe med.

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer