Underholdning, Sunwing Sandy Bay Beach

Underholdning, Sunwing Sandy Bay Beach

Showtime

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen i stedet. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange artister har faktisk begynt sin karriere hos oss. Slapp av med noe forfriskende og nyt den proffe underholdningen!

Familieshow

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showprogrammet.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. De tre små bjørnene Isidor, Bumbum og Tvettis samt dyrevokteren Onkel Grubb tar deg med på morsomme sprell og spennende eventyr. Ikke gå glipp av det herlige showet med de kosete maskotene Lollo & Bernie. Showet med de tre bjørnene og dyrevokteren Grubb utgår sommeren 2018.

Ministars

Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Mini Stars er en aktivitet for barn mellom 3 og 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Idol

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene i skoleferien. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum

MiniDisco

Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.