Trening, Sunwing Sandy Bay Beach

Dykking, tennis og boccia

På Sunwing Sandy Bay tilbyr vi et variert treningsprogram for alle smaker og nivåer. Hotellet har et stort og fint treningslokale der du kan delta på timer som core, crosstraining og yoga. Foretrekker du å trene på egen hånd kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio. Vil du trene utendørs ligger det en praktisk utendørs treningspark like ved multisportbanen. For mange er ferien en fin mulighet til å komme i gang med treningen, og vår evig populære vanngymnastikk i bassenget er nettopp en sånn mulighet – aktiviteten arrangeres nesten daglig og lokker folk i alle aldre. All trening på hotellet utenom PT er gratis.

Hvorfor ikke benytte sjansen til å ta dykkersertifikat i ferien? Vi har en egen Diving Club der du kan lære deg å dykke. For deg som heller vil holde hodet over vann finnes det også mange treningsalternativ. Her kan du velge mellom mange sportsaktiviteter, alt fra familievennlige aktiviteter som boccia og minigolf til tennis og minigolf. Liker du å oppleve naturen kan vi anbefale en tur til de mektige Troodosfjellene, der du kan følge mange spennende turløyper.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller vil du unne deg noe nytt til treningsgarderoben? På Sunwing Sandy Bay Beach kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen til Craft.

Fitness

Fitness

Hvorfor ikke begynne dagen med en Power Walk? Eller foretrekker du vanngymnastikk før lunsj i stedet? Eller kanskje ønsker du å svette litt mer i gruppetreningslokalet? Ikke gå glipp av muligheten til å trene sammen, på våre Fitness Together-timer trener barn og foreldre sammen. På Sunwing Sandy Bay Beach vet vi hvordan vi holder humøret og ferieformen på topp! Du betaler ingenting for gruppetreningstimene og aldersgrensen er 15 år.

Vann-aerobics

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper. I bassenget kommer du i form på en morsom måte, under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler, helt gratis. Vårt treningsstudio har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år.

Utendørs treningsstudio

Utendørs treningspark

Hvorfor ikke trene utendørs i ferien? I vår luftige treningspark kan du blant annet trene de store muskelgruppene i treningsapparater av treverk, og du kan legge opp treningen helt etter eget behov. Her er det også utstyr for å trene balanse og styrke, og rikelig anledning til å få opp pulsen. Kettlebells og vektstang finner du også her. Treningsparken ligger rett utenfor inngangen til Sunwing Sandy Bay Beach.

Crawlkurs nybegynnere, fra 12 år

Crawlkurs nybegynnere, fra 12 år

En aktivitet for både voksne og barn. Gjennom tre kurstimer får du et basiskurs i crawl av våre dyktige instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak og benspark, hvordan man puster samt å praktisk øve på og forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken. Målsetningen er å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust.

Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)
Kurslengde: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 9.6.-16.8., for- eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Les mer om svømmeskolen.

PT svømming – privat svømmelærer

PT svømming – privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Det kan være å lære seg grunnprinsippene for crawl eller finpusse teknikken for deg som allerede har grunnlaget. Du får hjelp av din private svømmelærer til å legge opp riktig trening over en eller flere kurstimer slik at du når dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen (timen tilpasses individuelle forutsetninger og mål)
Kurslengde: 1 økt à 40 minutter
Periode: 9.6.–16.8., for- eller ettermiddag, kan bestilles av gjester med ankomstdag mandag og fredag.

Tennis & multisport

Tennis & multisport

På Sunwing Sandy Bay Beach har vi både tennisbane og multisportsbane. Utstyr får du låne og leie i Help Desk. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i Help Desk. Du kan også gå en runde på minigolfbanen vår, eller utfordre naboen til et slag boccia.

Løping

Løping

I nærheten av hotellet er det flere gode løyper. Vi har kartlagt våre favoritter som du kan laste ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sport & trening

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.


Personalet

Alle aktivitetene ledes av kunnskapsrike instruktører med instruktørutdannelse eller tilsvarende.

S.A.T.S logo


Craft logo