Hotellfakta, Sunwing Sandy Bay Beach

Beliggenhet

Beliggenhet

Rolig beliggenhet ved havet. Avstand til Ayia Napa sentrum er ca. 2,3 km. Busstransport fra flyplassen tar ca. 50 minutter. Noen leiligheter kan bli forstyrret av underholdning fra nabohotell og av trafikken på gjennomfartsveien utenfor hotellet.

Strand

Strand

Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av hotellet. Nissi Beach er langgrunn, men det er ikke Sandy Bay. Begge har hvit, finkornet sand. Parasoller og solsenger til leie. Nissi Beach er 200 m lang og Sandy Bay er 100 m lang. 50–200 meter til stranden (avhengig av hvor på hotellet du bor).

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider i All Inclusive. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Internett

WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Sandy Bay Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen med Thomas Cook Airlines

Sunwing Family Resorts tilbyr Easy Travel. Det betyr at du kan sjekke inn i fred og ro allerede på hotellet hvis du har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines. Har du forhåndskjøpt transport og flyr med Thomas Cook Airlines kan du også benytte deg av direktebusser t/r flyplassen.

Vintersesongen

I vintersesongen gjelder ikke vårt sol & bad-konsept med Lollo & Bernie, barne- og sportsaktiviteter, show og åpningstidene i restaurantene våre.

Restauranten har åpent én kveld i uken og baren to kvelder i uken. Mini Market har åpent hver dag. Hotellet arrangerer kveldsaktiviteter en til tre ganger i uken. Det kan for eksempel være dans, bingo og show med lokale verter. Ingen barneaktiviteter. Sportsaktiviteter arrangeres to ganger i uken, f.eks. boccia, enkel gymnastikk, spaserturer eller fotturer.

Vintersesongen 2017/2018 begynner 6. november og slutter 5. april 2018. Måltidspakker kan bestilles før sommersesongen starter.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Kunne dere tenke dere å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg hvis dere har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: sandy.bay@sunwing.net

Resort Service/Help Desk

24-timers service. Utsjekk kl. 12.00. Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.

Informasjon om perioden høst 2017 – vår 2019

Fra høsten 2017 starter byggingen av et nytt hotell på nabotomten til Sunwing Sandy Bay Beach. Det nye hotellet bygges vest for Sunwing og beregnes å stå ferdig våren 2019. Dette arbeidet kan medføre byggestøy for gjester som bor på Sunwing Sandy Bay Beach, først og fremst de som bor i blokk 7 og 8 som grenser til det nye hotellområdet. Byggearbeidene beregnes å pågå mandag–fredag i tidsrommet kl. 8.00–18.00.


Hotellfakta

360 leiligheter.

Bygget: 1989–1990
Renovert: 2006. Nytt Mini Land og TeenLounge i 2012, og spa og treningsrom renovert. I 2013 ble det bygget nye Royal Family Suites, og hotellets Lollo & Bernie Suites ble renovert. I 2014–2015 ble resterende leiligheter renovert. Våren 2015 ble noen Family- og Big Family-leiligheter omgjort til Royal Family Suites med utgang til privat, delt basseng (som ble bygget våren 2015).
Etasjer: 2
Aircondition: 1.6.–30.9 i tidsrommet 16.00–19.00 og 22.00–09.00.
Sentralvarme: 01.11.–15.4. kl. 16.00–10.00.
Parkering: På hotellets parkering, begrenset antall.

I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Sunwing Sandy Bay Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.


Handikapvennlighet

Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles, les mer under leiligheter.

Ramper på hotellområdet. Bassengene har trapper og ramper med rekkverk (skrånende bunn).


Legeservice

LLege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.


Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.


Adresse

75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

Telefon +357 23 84 10 00
E-post (skriv på engelsk):

sandy.bay@sunwing.net