Bassengområdet på Ocean Beach Club – Kypros

Ocean Beach Club - Kypros

Hotellvurdering: 4,5

  • Suiter for opptil 6 personer
  • Suiter med direkte utgang til basseng
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Ligger nært stranden
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer er inkludert
  • Babybasseng med solskjerming

Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har den perfekte kombinasjonen av å være barnevennlige hotell med pent og avslappende design. Etter suksessene på både Kreta og Gran Canaria åpner vi 30. juni 2017 dørene til enda et Ocean Beach Club – ved en av Kypros' beste strender!

Er du ute etter et avslappende og rolig miljø der du og familien kan bo i pene suiter og samtidig ha tilgang til det utvalget som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da bør du velge en ferie på vårt nye Ocean Beach Club Kypros, som ønsker sine første gjester velkommen sommeren 2017. Suitene har samme stil som på de to andre OBC-hotellene – lyse og freshe med smarte detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien så komfortabel som mulig. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan hoppe rett uti fra din egen terrasse.

Les mer om Mer verdi.

Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som OBC-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter.

Som gjest på OBC - Kypros velger du selv tempoet på din egen ferie. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Mini Land, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden.

På OBC - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-Elixia-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene.

Foretrekker du å slappe helt av kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er godt utdannet og vi bruker velkjente produkter som Decleor og Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene får du også kjøpt i spa-butikken vår.

Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det endel restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet.

Les mer Ocean Beach Club - Kypros Skjul tekst Hotellfakta

Internett
WiFi er inkludert på alle Ocean Beach Clubs*. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internetthastigheten varierer.

MyO.B.C. – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetesprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt mer informasjon om hotellets øvrige tibud og aktiviteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MyO.B.C. via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett.

Røykfritt hotell
Ocean Beach Club er et røykfritt hotell, det er anviste røykeområder på anlegget. Også leiligheter, balkonger og terrasser skal være røykfrie, dette gjelder også for e-sigaretter.

Legeservice
Lege er på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp når legen ikke er på hotellet vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Nivåforskjeller med trapper innen hotellet. Det er ingen handikaptilpassede leiligheter.

Parkering
På nabohotellet Sunwing Sandy Bay, begrenset antall

Resepsjon
Resepsjonen er åpen mellom 07.00 og 23.00. Øvrige tider kan du kontakte Sunwings Help Desk. Utsjekk kl. 12.00. Nærmeste minibank ligger ca. 100 m fra hotellet.

Sesong
Hotellet er åpent fra begynnelsen av april til begynnelsen av november.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Clubs miljøside.

Hotellmanager
Louis Misseris

Adresse
75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

E-post (skriv på engelsk):
cyprus@oceanbeachclub.net

Fasiliteter på Ocean Beach Club - Kypros

Prisliste