Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Dubrovnik

  Skrevet av:grete.berge.ramsnes 
  22.08.2013

  Vi bodde på Dubroovnik Palace i 2 uker! Hotellet har en fantastisk badestrand der man bader fra en steinbrygge. Vannet et superklart og man ser havbunnen flere meter ned. Det er flere flotte restauranter i hotellet. Vi likte godt takterrassen som serverte de nydeligste sushiretter til solnedgangen i havet. Det går buss til og fra Dubrovnik sentrum ret utenfor hotellinngangen. Bussen snur faktisk der! Vi tok turen til sentrum de fleste kveldene. En liten tur på ca 15 minutter..Dubrovnik sentrum er superkoselig og vel verd en del besøk. En liten fottur fra hotellet finner man et lite sentrum med restauranter og en fin sandstrand.
  Eneste skuffelsen med hotellet var den triste balkongen til rommet. Liten og trang og typisk 70-talls.

  Les mer

  Reiste i juli 2007

  Kommentér
 • Dubrovnik

  Skrevet av: 
  30.11.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  2
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  5

  Vi reiste til Dubrovnik i Kroatia i sommer. Vi hadde fått anbefalt av en Kroat å reise ut til øyen Mljet som ligger 2 t med båt utenfor Dubrovnik. Dette er en fantastisk øy med så spennende og frodig natur at halve øyen faktisk er en nasjonalpark. Vi bodde midt i denne nasjonalparken som blant annet er kjent for sine to store saltvannsinnsjøer. Her var det fantastisk å snorkle og bade. Vannet er helt grønt og temperaturen i vannet helt fantastisk. Man kan leie sykler og kanoer på øyen og finne seg en liten bukt som man kan ha helt for seg selv hele dagen. Dette stedet er det vakreste stedet jeg noengang har sett og det anbefales på det sterkeste!!

  Les mer

  Reiste i juli 2010

  Kommentér
 • Dubrovnik

  Skrevet av: 
  02.02.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  5
  Barnevennlig
  3
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  4

  Var i Cavtat, rett utenfor Dubrovnik, Kroatia.
  Det var en utrolig fin og søt liten landsby. Veldig liten, faktisk. Ikke noe sted for ungdom som vil feste, men for småbarnsfamilier med under passer det utmerket. Som rolig strandferie (uten sand, men steiner) er det veldig fint.

  Kroatia er generelt set t et veldig fint land. Befolkningen er veldig koselig og vennlig, veldig fin natur. Både på land og undre vann.

  Les mer

  Reiste i juli 2009

  Kommentér
 • Dubrovnik

  Skrevet av: 
  02.02.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Juli 2007 dro jeg og min søster med mannen sin og barnet deres på 1,5 år til Kroatia, Dubronvik. En av de beste strendene jeg har noen gang har sett, med det reneste vannet en kan tenke seg. Hotellet het Neptun og var et helt nydelig hotell med kjempe god service. Ikke minst er Dubronvik et sted for både familie,ungdommer og par. Det perfekte sted til å reise langt bort fra sitt eget land for å nyte sommeren.

  Les mer

  Reiste i juli 2007

  Kommentér
 • Dubrovnik

  Skrevet av:bjorn 
  28.01.2010

  Aldri før har så mange nordmenn beøkt Kroatias beste strand i Bol. Utenfor spli.

  besøkt adriaterhavskystens perle.Det er noe magisk med stranden Zlatni Rat. Selv om den hverken er størst eller best, er det få strender som er mer billedskjønne enn Zlatni Rat.

  Derfor er bildet av stranden mye brukt i markedsføringen, ikke bare av Bol, men av hele Kroatia som ferieland.

  Om lag 400 meter strekker odden seg ut i havgapet, og på varme sommerdager må du være tidlig ute for å få en plass ytterst på tuppen.

  Hvis det blåser, noe det gjør relativt ofte, kan du velge om du vil ligge i den varme le-siden. Eller du kan legge deg i den svalende vinden på den andre

  Les mer

  Reiste i juni 2008

  Kommentér