Opplev ferieeffekten

Vinn et reisegavekort

Slik deltar du

For å delta i konkurransen om et reisegavekort på 10 000,– fyller du ut skjemaet du finner på denne siden. I tillegg vil vi vite:

Hva betyr ferieeffekten for deg?

Ferieeffekten kan for eksempel være morgenkaffen som smaker ekstra godt på en solfylt balkong, barna som får nye ferievenner, eller kanskje følelsen du får når du reiser til et reisemål som betyr noe spesielt for deg – kanskje det føles som å komme hjem.

Konkurransen pågår i hele september. Vi trekker én vinner blant alle deltakerne, og vinneren får beskjed i løpet av uke 40.

Konkurransevilkår

Følgende regler gjelder for deltakere i konkurransen "Ferieeffekten: Vinn et reisegavekort fra Ving verdi 10 000,–".
1. Ansatte i Ving/Nordic Leisure Travel Group, sponsorer og samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.
2. Du må være over 18 år for å delta i konkurransen. Eventuelle skatter og avgifter betales av vinneren selv. Vinneren er selv ansvarlig for å rapportere gevinsten til skattemyndighetene.
3. Alle deltakere i konkurransen kan kun delta én gang.
4. Vinneren blir kontaktet på e-post av Ving i løpet av uke 40. Navnet...

...blir også publisert på ving.no. Dersom vinneren ikke svarer innen 7 dager etter at Ving tok kontakt, forbeholder Ving/Nordic Leisure Travel Group seg retten til å trekke en ny vinner.
5. Alle deltakere må delta under eget navn og på egne vegne. Ving/Nordic Leisure Travel Group forbeholder seg retten til å etterprøve de gitte opplysningene før premien/premiene utdeles/utbetales.
6. Vinnerens navn, bilde og stemme kan brukes i markedsføring av Ving/Nordic Leisure Travel Group eller deres partnere på radio, på nettet eller andre kanaler. Ved deltakelse i konkurranser/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.
7. Med mindre annet er angitt i premiebeskrivelsen eller utvetydig avtalt, er Ving/Nordic Leisure Travel Group ikke ansvarlig for eventuelle senere kostnader knyttet til premien eller bruken av denne, som transport til avreisestedet, kost og losji, ekstra aktiviteter og utstyr, samt annet som ikke er beskrevet som en del av premien.
8. Ved konkurranser om billetter til konserter, sportsarrangementer eller lignende, står vinneren selv for kostnader til reise, diett og losji, dersom dette ikke er inkludert i premien.
9. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.
10. For alle gevinster med reiser gjelder en aldersgrense på 18 år for å kunne benytte seg av premien (alternativt med foreldre/verge, hvis ikke annet er avtalt). Ving/Nordic Leisure Travel Group er ikke ansvarlig for å tilby ekstra reiser eller på annen måte fasilitere at en verge kan reise sammen med en mindreårig vinner.
11. Ving/Nordic Leisure Travel Group er ikke ansvarlig for reiseforsikring i forbindelse med gevinster, og vinneren reiser på eget ansvar. Det påligger vinneren/vinnerne selv å tegne relevant forsikring for reisen, hvis de ønsker det.
12. Konkurransens betingelser, som står i konkurransens beskrivelse, må oppfylles for å kunne vinne. Kriteriene er: For å delta i konkurransen må et spørsmål besvares i kommentarfeltet på ving.no. Ved deltakelse i konkurransen melder du deg automatisk på Vings nyhetsbrev, som inneholder inspirasjon, tips, nyheter og gode tilbud på reiser. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Vinneren trekkes tilfeldig blant deltakerne som oppfyller alle betingelser.
13. Ving/Nordic Leisure Travel Group er ikke ansvarlig for tekniske feil på telefon, sms, e-post eller brev i forbindelse med deltakelse i konkurranser/aktiviteter, som ligger utenfor vår rimelige kontroll.
14. Ved deltakelse i konkurransen aksepterer deltakerne disse konkurransevilkårene og de beslutningene Ving/ Nordic Leisure Travel Group kan komme til å ta angående vinnere, som endelige og definitive. Ving/ Nordic Leisure Travel Group forbeholder seg retten til å utelukke deltakere som bryter reglene, jukser, skaffer seg urettferdige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.
15. For konkurranser på Facebook: Applikasjonen/applikasjonene er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook. Du gir kun informasjon til Ving/ Nordic Leisure Travel Group, ikke til Facebook eller tredjepart. Informasjonen vil kun bli brukt i applikasjonen du selv har gitt samtykke til.
16. Konkurranser i våre apper er laget på egne vegne og på ingen måte sponset av, støttet av eller assosiert med Apple, App Store, Google eller Google Play Store på noen måte.
17. Informasjon om premien
Premien leveres av Ving/Nordic Leisure Travel Group og inkluderer følgende:
Ett reisegavekort fra Ving til en verdi av 10 000,–.
18. Ving/Nordic Leisure Travel Group behandler all personlig informasjon i samsvar med EU's personvernforordning (GDPR).

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.