Ving Gruppe & Konferanse

Konferansereiser

Konferansehotell med kvalitetsgaranti

Ving Gruppe & Konferanse har spesialisert seg på å arrangere konferansereiser til reisemål rundt Middelhavet og på Kanariøyene, med spesiell vekt på vår egen hotellkjede - Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels.

På våre egne hotell kan vi påvirke alt ned til den minste detalj. Hotellene ligger nær havet, og alt dere trenger finnes på hotellområdet – restauranter, barer, basseng, aktiviteter, underholdning og ikke minst flotte konferansefasiliteter med egen konferansevert.

Våre dyktige konferanseverter er kvalitetsbevisste og til stor hjelp for deg som er gruppeleder. Konferanseverten tar seg av den praktiske gjennomføringen av konferansen. Du får dermed tid til å fokusere fullt og helt på konferansens innhold.

Med Ving kan dere arrangere konferansen på noen av verdens mest populære destinasjoner - uten at det trenger å koste mer enn her hjemme.
Våre beste og mest populære konferansehotell

Her er noen av våre utvalgte konferansehotell på charterreisemål, det vil si reiselengder på 1 eller 2 uker. Hvis dere bare har noen dager til rådighet hjelper vi dere gjerne med en reise til en av våre storbyer.
Ta kontakt med oss, så finner vi konferansehotellet som passer dere perfekt!


Sunwing Family Resorts

Våre mest populære hotell for gruppe- og konferansereiser. Sunwing Family Resorts finnes på 10 reisemål i Europa og Thailand.

Les mer om Sunwing
Konferanse på Sunprime Hotels

Sunprime Hotels

Vårt hotellkonsept for voksne som på kort tid har blitt en favoritt blant konferansegjester. Fokus på design, komfort og god mat.

Les mer om Sunprime