Kombinasjonsreiser

Bestill en kombinasjonsreise og opplev dobbelt så mye i ferien! I løpet av en to ukers ferie bor på to forskjellige hotell og blir kjent med to ulike reisemål. Vi har mange spennende muligheter for kombinasjonsreiser, og på denne siden finner du et lite utvalg av hva vi kan tilby.

Eksempel på kombinasjonsreiser

Kombinasjonsreisene vi presenterer på denne siden er kun et utvalg. Gå inn på hvert enkelt reisemål for å se alle muligheter. Vi kan også skreddersy en kombinasjon etter ditt behov, enten du vil ha sol- og badeferie eller storbyferie. Ønsker du andre kombinasjonsreiser enn de du finner på disse sidene kan du kontakte oss for tilbud.


Albania

Albania er et spennende og litt annerledes reisemål på turistkartet. Landet byr på dramatisk natur, antikke ruiner og en levende kultur, for ikke å glemme maten som albanerne selv er svært stolt av – og det med god grunn. Her tilbringer du den første uken i Albania og den andre på Korfu. En god kombinasjon!
Fly til Korfu
1 uke Albania, Saranda
1 uke Korfu, f.eks. Dassia
1 uke Korfu, f.eks. Gouvia

Hellas

Ja, vi elsker Hellas! Her finner du alt du kan ønske deg i ferien: Nydelige strender, myldrende småsteder, koselige havner, dramatisk landskap, god mat, vennlig atmosfære, spennende historie og et stort utvalg gode hotell. Kombiner to greske perler i én ferie!
Fly til Rhodos
1 uke Rhodos by 1 uke Symi
1 uke Kallithea-området 1 uke Tilos, Livadia
Fly til Kos
1 uke Kos by
1 uke Kalymnos, Mirties & Massuori
1 uke Telendos, Telendos
Fly til Skiathos
1 uke Skiathos 1 uke Alonissos
1 uke Skopelos
Fly til Parga
1 uke Parga 1 uke Lefkas, Nidri
1 uke Paleros

 

Spania

Tenerife er en øy med mange ansikter. Hvorfor ikke bestille en kombinasjonsreise så du kan bo to forskjellige steder i ferien?
Fly til Tenerife
1 uke Los Cristianos 1 uke La Gomera, Playa de Santiago
1 uke Playa de las Americas
1 uke Los Cristianos 1 uke Puerto de la Cruz
1 uke Playa de las Americas
Strandferie eller storbyferie? På Gran Canaria kan du få begge deler.
Fly til Gran Canaria
1 uke Arguineguin 1 uke Las Palmas
1 uke Maspalomas
1 uke Playa del Inglés
1 uke Puerto Rico

 

Thailand

Hvorfor ikke kombinere to forskjellige reisemål i Thailand-ferien? Da kan du både se og oppleve dobbelt så mye som du ellers ville gjort. Reiser du med Ving, kan du velge mellom flere forskjellige kombinasjoner.
Fly til Phuket
1 uke Bangtao Beach 1 uke Khao Lak
1 uke Krabi, Ao Nang
1 uke Kamala Beach
1 uke Patong Beach
1 uke Karon Beach
1 uke Kata Beach