Se hotell (213)

Reiser til Karibia

Karibia er en drøm for mange, og Ving oppfyller drømmen om reiser til blant annet Mexico, Den dominikanske republikk, Aruba og Jamaica.
Med Ving kan du også reise med rutefly til eksotiske øyer som Puerto Rico, Barbados, Antigua og mangfoldige St. Martin/St Maarten. Når du reiser med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Vings Karibia

For virkelig å gjøre drømmeferien i Karibia enda mer perfekt har vi sørget for at våre reisemål er fulle av hotell utenom det vanlige. Vings familievennlige Family Garden-hotell finner du for eksempel på Aruba. Vi kan også tilby en rekke andre bra hotell for enhver smak – mange av dem ligger rett ved stranden og har All Inclusive.

Ving kan Karibia

Vil du vite mer om hvor lang tid det tar å reise til Karibia, hvilken valuta som gjelder eller hvor stor tidsforskjell det er? Da trenger du bare å søke på det reisemålet du er interessert i på ving.no. Der finner du all informasjon du trenger for å bestille og planlegge reisen. Finn for eksempel ut hva som er det rimeligste reisemålet i Karibia, hvilke reisemål som er barnevennlige og hvilke utflukter du kan bestille for å krydre den karibiske ferien litt ekstra.
Finn ditt hotell

Reiser til Karibia

Mer om Karibia

Karibia guide - Aruba | Ving

Slik velger du riktig øy i Karibia

I Karibia ligger ferieparadisene som perler på en snor, men hvilket skal du velge? Fra Cuba i nord til Curaçao i sør – med denne store guiden blir det enklere å velge riktig.

I Karibia ligger ferieparadisene som perler på en snor, men hvilket skal du velge? Fra Cuba i nord til Curaçao i sør – med denne store guiden blir det enklere å velge riktig.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.