Se hotell (211)

Reiser til Karibia

Å reise til Karibia er en drøm for mange, og Ving oppfyller drømmen om behagelig ferie på kilometerlange palmestrender.

Med Ving kan du reise med rutefly til eksotiske øyer og reisemål som Puerto Rico, Barbados, Antigua, Den dominikanske republikk, Aruba, Cuba, Curaçao, Jamaica og mangfoldige St. Martin/St Maarten. Når du reiser med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Vings Karibia

For virkelig å gjøre drømmeferien i Karibia enda mer perfekt har vi sørget for at våre reisemål er fulle av hotell utenom det vanlige. Vings familievennlige Family Garden-hotell finner du for eksempel på Aruba, i Mexiko og i Den dominikanske republikk. Vi kan også tilby en rekke andre bra hotell for enhver smak – mange av dem ligger rett ved stranden og har All Inclusive.

Ving kan Karibia

Vil du vite mer om hvor lang tid det tar å reise til Karibia, hvilken valuta som gjelder eller hvor stor tidsforskjell det er? Da trenger du bare å søke på det reisemålet du er interessert i på ving.no. Der finner du all informasjon du trenger for å bestille og planlegge reisen. Finn for eksempel ut hva som er det rimeligste reisemålet i Karibia, hvilke reisemål som er barnevennlige og hvilke utflukter du kan bestille for å krydre den karibiske ferien litt ekstra.

Finn ditt hotell

Reiser til Karibia

Aruba
Aruba er selve definisjonen av Karibia. Her venter kritthvite strender, turkisfarget vann og palmesus. Den karibiske øya passer for alt fra bryllupsreisen til familieferien.
Cuba
Når du reiser til Cuba med Ving kan du kombinere den fargerike og spennende hovedstaden Havanna med de hvite paradisstrendene i Varadero. Velkommen til et reisemål som ikke ligner noe annet!
Mexico
En reise med Ving til Mexico er en reise til langstrakte strender, turkisfarget hav, urgammel historie, ekte tacos i nystekte maistortillas og en vennlig atmosfære.
St. Martin/St. Maarten
Velkommen til St. Martin og St. Maarten – en øy med to land! Her venter paradisiske strender, herlig stemning og et kjøkken som byr på både europeiske og karibiske smakebiter.
Curaçao
På Curacao venter sol, bad, kultur og spennende opplevelser. Hva med å kombinere Curacao og Aruba?
Den dominikanske republikk
En reise til Den dominikanske republikk inkluderer kilometerlange sandstrender, fargesprakende kultur, vakker natur og masse sol.
Jamaica
Ving tilbyr reiser med rutefly til Jamaica, øya som med sine kritthvite strender, tropiske klima og vennlige atmosfære har blitt selve bildet på Karibia.
Barbados
Når du reiser til Barbados får du akkurat det du forventer av Karibia: vakre strender, god mat, frodig natur og vennlig atmosfære.
Antigua
365 hvite strender gjør Antigua til den mest funklende stjernen i Vings Karibia.
Puerto Rico
Bestill en reise til Puerto Rico i dag, og gled deg til å oppleve vakre sandstrender, et livlig underholdningstilbud og gode shoppingmuligheter.

Mer om Karibia

Karibia guide - Aruba | Ving

Slik velger du riktig øy i Karibia

I Karibia ligger ferieparadisene som perler på en snor, men hvilket skal du velge? Fra Cuba i nord til Curaçao i sør – med denne store guiden blir det enklere å velge riktig.

I Karibia ligger ferieparadisene som perler på en snor, men hvilket skal du velge? Fra Cuba i nord til Curaçao i sør – med denne store guiden blir det enklere å velge riktig.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.