Se hotell (191)

Reiser til Karibia

Karibia eller Vestindia? Det spiller ingen rolle, for det er egentlig nesten det samme. Ving tilbyr flere forskjellige destinasjoner fra Aruba i syd til Mexico i nord, med flere spennende reisemål som Jamaica og Curaçao. Hos Ving kan du velge mellom en rekke ulike reisemål i Karibia. Eller Vestindia. I vintersesongen 2017/2018 kan du også reise til Den dominikanske republikk.

For å gjøre din drømmeferie i Karibia enda mer komplett har vi skaffet hotell som virkelig er noe utenom det vanlige. Vi tilbyr fine, barnevennlige hotell på for eksempel på Aruba, Cuba, i Mexico og på Den dominikanske republikk. Vi tilbyr også mange andre fine hotell som passer for alle. Mange av dem ligger rett ved stranden og har All Inclusive.

Finn ditt hotell

REISER TIL Karibia

Aruba
Aruba er selve definisjonen av Karibia. Her venter kritthvite strender, turkisfarget vann og palmesus. Den karibiske øya passer for alt fra bryllupsreisen til familieferien.
Cuba
Når du reiser til Cuba med Ving kan du kombinere den fargerike og spennende hovedstaden Havanna med de hvite paradisstrendene i Varadero. Velkommen til et reisemål som ikke ligner noe annet!
Mexico
En reise med Ving til Mexico er en reise til langstrakte strender, turkisfarget hav, urgammel historie, ekte tacos i nystekte maistortillas og en vennlig atmosfære.
Curaçao
På Curacao venter sol, bad, kultur og spennende opplevelser. Hva med å kombinere Curacao og Aruba?
Den dominikanske republikk
En reise til Den dominikanske republikk inkluderer kilometerlange sandstrender, fargesprakende kultur, vakker natur og masse sol.
Jamaica
Ving tilbyr reiser med rutefly til Jamaica, øya som med sine kritthvite strender, tropiske klima og vennlige atmosfære har blitt selve bildet på Karibia.
Barbados
Når du reiser til Barbados får du akkurat det du forventer av Karibia: vakre strender, god mat, frodig natur og vennlig atmosfære.
Antigua
365 hvite strender gjør Antigua til den mest funklende stjernen i Vings Karibia.
Puerto Rico
Puerto Rico er et av Karibias mest mangfoldige reisemål. Øygruppen, som er en del av USA, har spanske røtter og utmerkede forbindelser til resten av Karibia. Her kan du oppleve stemningen i den gamle kolonibyen San Juan, nyte solen på Piñones-stranden eller kanskje besøke et av de mange salsastedene.