Se hotell (19)

Reiser til Kapp Verde

Reis med Ving til solsikre Kapp Verde, og bo rett ved stranden på øya Sal.

Kapp Verde er perfekt for deg som er ute etter en solsikker ferie. Her venter lange, gylne strender og varme feriedager. For varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris over øygruppen. Vinden er en av grunnene til at Kapp Verde har blitt et aldri så lite mekka for kite- og windsurfing, og surferne kommer fra hele verden for å bryne seg på den afrikanske vestkystens bølger.

Når du trenger en liten avveksling fra det bedagelige strandlivet kan du dra på oppdagelsesferd under overflaten – Kapp Verde byr på flotte dykkeforhold – eller prøve fiskelykken ute på havet med skikkelig dyphavsfiske. Når solen går ned kan du fortsette kvelden på en kul bar, eller la roen senke seg på en av de mange restaurantene med smakfulle, sprellferske fisk og skalldyr på menyen.

Når du reiser med Ving til Kapp Verde bor du i Santa Maria på øya Sal.

Visum er inkludert i reisen pris. (Nordmenn må ha visum for å reise til Kapp Verde.)

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Kapp Verde?
På Kapp Verde skinner solen ca. 350 dager i året. Vinteren, fra november til mars, er høysesong for turister. Da ligger gjennomsnittstemperaturen på 24–27 grader på dagtid, og 18–22 om nettene. Vanntemperaturen ligger på 23–27 hele året. Det blåser som regel året rundt, og hvis du reiser i vintermånedene anbefaler vi at du tar med deg en ekstra genser. Det regner sjeldent, men hvis det gjør det skjer det som oftest mellom august og oktober, samt i februar.

Reiser til Kapp Verde

Reis med Ving til Sal og opplev en av de mest solrike øyene i Vings verden. Soling, bading og strandliv venter deg på en øy som definitivt lever opp til sitt motto "No stress".
Santa Maria
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Underholdning
Velkommen til et av Vings mest solfylte reisemål! Santa Maria på Sal er perfekt for deg som liker strandliv. Øyas motto? No stress!

FINN REISE TIL Kapp Verde