Vilaflor
Iglesia San Pedro, Vilaflor

Vilaflor, Tenerife

Man reiser ikke til Vilaflor på grunn av solen og strendene, men for den avslappende atmosfæren og de vakre naturopplevelsene. Vilaflor er den landsbyen i Spania som ligger høyest, og du kan reise hit året rundt med Ving.

Teides høyeste topp er 3718 moh., og det er lett å forstå hvilken utsikt man kan oppleve når man går rundt i området. Et utfluktsmål du ikke bør gå glipp av er Las Cañadas, en fantastisk nasjonalpark som ligger på 2000 meters høyde. Her er det mektige fjell med topper, daler og fjellformasjoner på alle kanter. Vings hotell i Vilaflor kan anbefale fine turstier, og vil du styrke bena før fotturen har hotellet en tolv meter høy klatrevegg med seks forskjellige vanskelighetsgrader. Inne i landsbyen kan du velge mellom et par koselige restauranter og noen kafeer – perfekte å puste ut på etter dagens naturopplevelser.

Les mer om reisemålet Vilaflor Skjul tekst

Kombinér gjerne med sydsiden av Tenerife
Reiser til Vilaflor kan kombineres med Los Cristianos og Playa de Las Américas sydkyst. Da får du både en aktiv og avslappende ferie med like mye naturopplevelser som strandliv.

Våre gjesters vurdering av Vilaflor

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card