Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • San Agustín

  Skrevet av:axeljohn 
  07.11.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5

  Unngå kylling som mat på flyet.

  Axel Johnsen

  Reiste i november 2017

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:sundberg_28 
  30.06.2014

  kort vei til playa del ingles, anbefaler hotellet som heter Norcopia. 4 stjernesrs hotell m hyggelig betjening som snakker norsk, rengjøring hver dag og fint basseng. 300 m til strand.

  Reiste i juni 2014

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:Lasse 
  05.08.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Vi var en vennegjeng på 3 som i siste liten kjøpte en restplassbillett til Gran Canaria i slutten av juli 2013. Vi hadde ikke store forventningene for hotell osv. i å med at vi reiste på den måten vi gjorde, men håpet å få en fin uke sammen. Vi ble utrolig positivt overrasket da vi ble plassert på N orcopia i San Agustin.

  Vi fikk en kjempehyggelig velkomst til hotellet og rommet var kjempeflott, med god plass og alt man trenger av hvitevarer osv. Det var også en kjempeflott veranda med utsikt til stranden og bassenget, hvor vi tilbrakte mange kvelder. Vi er tre gutter på 19 som er glad i fart og spenning og san agustin er kanskje ikke helt i smørøyet sånn sett, men det er fortsatt gangavstand til playa del ingles hvor det er litt mer utesteder, butikker og action. Også kort vei ned til bussholdeplassen i san agustin i tillegg til at resepsjonen er veldig behjelpelige med andre former for transport.

  Norcopia er det ingen ting å utsette på i alle fall. Utrolig bra service, renhold og hotellet i seg selv er helt fantastisk. Vi hadde det alle tiders på norcopia og skal uten tvil tilbake.

  Les mer

  Reiste i juli 2013

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:Angelica 
  13.03.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4


  Jeg skal prøve og gi et OK reise tips for de som aldri har vært i gran canaria.
  Mange forteller meg hvilken harry plass gran canaria er, men jeg, jeg elsker plassen og ser ikke hvorfor folk har slike synspukter om stedet.
  Vi har vært der 4 ganger, og det er en perfekt slappe-av-plass. hvis du vil sol e deg, turer på stranden og spise mange gode middager.
  For og reise dit burde du vite litt om stedet, vite at i gran canaria er det lite jobber og varmen tiltrekker dyr som kakkelakker, det er bare slik det er. Nå må det sies at jeg har aldri sett en kakkerlakk i hotellet jeg har bodd, men jeg har sett flere hvor venninnen min bor (som bor permanent i GC). og hun bor i en av de beste bo forholdene på øya, så kakkerlakker kommer du kanskje å se. venn deg til den tanken.
  Nå til bedre tanker, Gran canaria har mange nydelig strender, som besøkes av turister og fastboende. Den har tillome en nudist bit for spesielt interiserte.
  SHopping er irriterende hvis du drar på shpping sentrer for turister, det er dyrt og dårlig kvalitet. jeg anbefaler shopping der fastboende drar, der finner du ikke innkastere eller dårlig kvalitet eller dyr pris.
  Hvis du vil gjøre litt vannaktiviteter, finner du flere langs stranden, mosromt men dyrt.

  Vi bor hvert år på Norcopia i san A, det er et fint hotel med vennligstilte mennesker. uansett hvor på hotellet du bor får du en stor hveranda, hvis du vil sole deg alene. dette er noe du ikke finner på fleste andre hotell i nærheten. Bassennget er stort og har mange plasser hvis du vil sole deg der. det fins også en fin liten snack bar hvis du vil ha et lite varmt måltid uten å gå så langt. Hotellet har også en pc på utlån for de som ikke har med seg. Fra hotellet er det kort vei til stedets senter, hvis du ikke vil dra til playa. drar du til playa er det ganske billig med taxi. For andre aktiviteter er det vannland, tur til orken og tur i fjell osv.
  Jeg anbefaler alle å dra dit hvis du vil ha en billig slapp-av-ferie med familie.
  Enjoy

  Les mer

  Reiste i juni 2012

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:jfossmo@yahoo.com 
  05.02.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  2
  Underholdning
  3

  Reiste i februar 2010

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:ingro76 
  18.01.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  3
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  2

  Jeg og min samboer bodde på Dunas Don Gregory Hotell i San Augustin, og vi var utrolig fornøyd!
  Frokosten var fantastisk, betjeningen kom til bordet med en gang vi hadde satt oss og passet på at vi fikk kaffe og vi hadde det bra. Det samme ved solsengene, der var de på plass med en gang med madrassen e.
  Siden det ikke er barnebasseng der var det heller ingen barn på hotellet da vi var der. Herlig siden vi reiste uten barn selv!
  På kveldene var det levende musikk og hyggelig stemning.


  Vi ble litt lei av det lille sentrum som var der men vi tok taxi til de andre stedene i nærheten så det var ikke noe problem. Og det er fint å gå strandpromenade der.

  Det som var det verste på turen var at vi lå ofte litt søvnløse pga støyen fra havet, noen synest nok det er herlig men for oss ble det litt forstyrrende.

  Ellers var :
  Renholdet meget bra,
  Servicen var bra,
  Frokosten bra( vi spiste ikke middag på hotellet),
  Stranden var typisk grand canaria med litt mørk sand men veldig bra,
  Toltalt, MEGET FORNØYD:)

  Les mer

  Reiste i mars 2008

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:eeolsen 
  08.01.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  3

  Reiste i desember 2011

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:annamaryolsen@gmail. 
  26.07.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  1
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  1
  Sport & aktiviteter
  1

  San Augustin er ikke stedet. Utrolig lite som skjer der, og med ett eneste kjøpesenter å gå til kveld etter kveld, med slitsomme "innkastere" til både butikker og spisesteder, og med bare ett bra spisested (3 Hjärtan), så frister ikke stedet til gjentagelse. Vi bodde på leilighetshotellet Norcopia i San Agustín, og var utrolig misfornøyde med renholdet. Inngrodd skitt mellom flisene på badet og delvis også på kjøkkenet. Når vi la håndklær i gulvet for utskifting, så hengte "rengjøringsdama" dem opp igjen!! Uhygienisk!! Hun var potte sur, og var mer opptatt av å brette figurer av håndklærne og sette de i en skitten sofa, enn av renhold. Jeg var nyoperert etter brystkreft, og hadde virkelig behov for en annen hygiene enn den vi ble vitne til og som bør være en selvfølge. En gang jeg forsynte meg med rent håndkle fra en sekk på trappen, og gjemte den i klesskapet for å ha rent håndkle til neste dusjing, så hadde hun jaggu vært inne i klesskapet og tatt den vekk innen vi kom tilbake etter tur ute. Hun ble også sur for at vi var inne noen ganger hun kom for å re senger, og hadde hun kunnet engelsk så kunne vi forklart at det var helsemessige årsaker til at vi oppholdt oss mer inne enn det hun forventet. Av hygieniske årsaker valgte jeg å vaske koppene selv, og vasket av bord etc., og jeg forsøkte å si at jeg ønsket å gjøre sånt selv, men allikevel måtte hun selvsagt dra den uhygieniske kluten sin over alt og flytte på ting. Men, gulvet klarte hun aldri å gjøre rent. Å skyve skitten med en våt gulvklut på fliser, den samme både på terassen, stua, soverommet, kjøkkenet og badet, det var ikke vellykket. Gulvet på badet var rett og slett heslig!! Stolputene på terassen, og spesielt den ene, var så skitten at jeg forsøkte å si ifra. Hun forsøkte å snu den verste puta den andre veien, men så selv at det ikke var noe bedre, derfor fikk vi omsider byttet ut éi pute!! Aldri mer Norcopia for meg!! Villkatter som oppholdt seg ved bassenget om kveldene og som drakk av vannet der, var heller ikke særlig fristende å se. Trist fordi en god porsjon opprensking av villkatter, og et langt strengere krav til renhold og service, hadde gjort dette hotellet veldig beboelig!!

  Les mer

  Reiste i oktober 2008

  2 kommentarer
  gbs skrev:
  19.12.2012
  Kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen din i det hele tatt. Tror kombinasjonen av en noe følsom situasjon og kanskje svært uheldig med "roomservice". Har selv bodd her mer enn 10 ganger. Mitt inntrykk er svært forskjellig fra ditt. Renholdet er bra, d amene og betjeningen generelt svært vennlige og serviceminded. Er vel en grunn til at dette hotellet alltid blir utsolgt svært raskt tross den noe høyere prisen. At San A er et rolig sted med lite liv er jeg ikke uenig i. Det har sine fordeler og ulemper, men Playa I er en 5 minutters taxitur unna! Der får du liv nok. Kanskje en fordel å kunne trekke seg tilbake til rolige San A når man skal sove. Katter er en del av opplegget. De er da til svært liten sjenanse, men oppholder seg i området fordi folk mater dem, tross hotellets oppfordring til det motsatte. At det bare er en god restaurant i San A er direkte feil. Og du nevner ikke den beste. Anno Domini bør prøves av alle. Sjekk de ut på Tripadvisor for eksempel, eller ta mitt ord for det. Slitsomme innkastere???? Har du vært andre steder? Forstår ikke hvor du har vært. Ta deg en tur til et av sentrene i Palya I, så skjønner du hva jeg mener. Ofte er det slik at man får den servicen man fortjener. Er man blid og imøtekommende, oppnår man mer enn om man er negativ og sur.
  Angelica skrev:
  13.03.2013
  Har bodd på Norcopia 4 år på rad nå, og jeg og min familie elske stedet. det er kort vei til Playa og hotellet har en OK standard for og være gran canaria. Folk er vennlige og hjelpsomme og vi har det vi trenger der. Et fint basseng område og en snack bar ved siden av der de serverer et smått utvalg av varme retter. Siden vi har 2 barn med oss, liker vi at det er et stille område, når vi har lyst på middag kan vi lage det selv eller dra på noen av sentrene i playa eller i san a. alt fra kinesisk til indisk mat. det er en del innkastere på gran canaria, en del som prøver og lure deg. la meg si det slik, hvis noen gir deg gratis lodd..ikke bli overasket av at du vinner. alle vinner! Jeg har reist mange plasser, prøvd mange typer hoteller og du finner sjeldent et perfekt hotell, men vi har reist på dette år etter år for at vi liker det og meneskene der. Og i år reiser vi igjen. sees der :)
  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:vesko 
  04.11.2010

  Vi hadde en fin ferie,menplassen vi boddet på het Rocas Rojas og vil ikke anbefale den til Norsker i allefall.Dette er en Plass hvor det stort sett bare er Svensker.Ingen ting i veien med svensker men det er greit og treffe noen fra sitt eget land også. Syntes reinholdet var dårlig også ....det ble ikke skiftet håndduker vær dag,ikke vasket vær dag. Så min reise går ikke til det hotellet mere.

  Les mer

  Reiste i oktober 2010

  Kommentér
 • San Agustín

  Skrevet av:epeers 
  05.04.2010

  Conmar hotell, perfekt beliggenhet,rett på stranden. Vær obs,på innbruddstyver, dørene på hotellet var dårlige, lett å bryte seg inn. 2 innbrudd på tre dager mens vi var der.

  Reiste i mars 2010

  Kommentér