Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Playa del Cura

  Skrevet av:eva.elisabeth 
  07.03.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Ocean Beach Club - Playa del Cura.
  Nydelig hotell, stille og rolig. Perfekt for småbarnsforeldre.
  Ikke så mye å gjøre i direkte umiddelbarhet, men med buss eller taxi kommer man langt.

  Reiste i februar 2016

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:Lin 
  21.01.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  5

  Ocean Beach club i Playa del Cura er vel verdt et besøk både med og uten barn. Nyoppusset, stilig hotell i et svært rolig område. Fantastisk havutsikt, bølgesus på terassen hver kveld. Veldig god mat og hyggelig betjening. Reiser gjerne tilbake.

  Reiste i desember 2015

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:hen-sun 
  29.03.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  4
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  3

  Sunprime Riviera Beach Suites & Spa.

  Rolig, behagelig og ikke for stort hotell.
  Lett og kort adkomst til bysentra om en ønsker det.
  Hotell for oss "godt voksne" med god service og fint uteområde. Kombinasjon av strand og bassenger

  Reiste i oktober 2014

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:Straumen10 
  04.04.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  5

  En perle av en plass når du og kjæresten (eller venninnegjengen) skal ha en avslappene, herlig ferie. Fantastisk med bølgeskvulp, serviceinnstilte hotellmedarbeidere, flott bassengområde og rommet var topp.
  Hit vil vi tilbake både mannen min og jeg. Har hatt ei flott uke sammen.
  Rolig og avslappende p lass, ønsker du mer fart og spenning er det bare å ta en liten spasertur til Amadoresstranda, eller en kort busstur til Porto Rico. For oss var dette bare toppen.

  Les mer

  Reiste i mars 2014

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:aimi69 
  12.11.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  2
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  2

  Jeg og min kusine (vi er begge førti-pluss) bodde på Sunprime Riviera Beach, som vi ble anbefalt av reisebyrået i Ski. Da vi kom til hotellet ble vi møtt av hyggelig personale i resepsjonen, og innsjekkingen gikk fint. Skulle finne leiligheten, og skiltet som viste leilighetsnummer pekte faktisk fei l vei. Vi fant nå tilslutt fram til leiligheten vår, som - oh, lykke! - lå på bakkeplan. Vi hadde dermed inngang fra terrassen, noe som viste seg å være ekstremt praktisk. Vi var 10 meter fra frokostsalen og nedre basseng, og kanskje 30 meter fra stranda. Helt perfekt! Inne i leiligheten fikk vi litt sjokk: Badet viste seg å være et glassbur midt mellom "stua/kjøkkenet" og soverommet (les: senga). Glassburet hadde frostet glass nederst, men klart glass fra brysthøyde. Hallo! Folk ønsker faktisk privatliv på do! Men merkelig nok klarte vi å venne oss til dette. Verre var det at belysningen var helt ekstremt dårlig - det var ikke mulig å lese en bok innendørs, og heller ikke noe heldig å sminke seg på badet. Godt at man er i Syden og tilbringer mye tid utendørs... Det siste som ikke var bra, var senga. Første natta våknet jeg komplett mørbanket, da madrassen må være noe av det hardeste jeg har kjent (typ treplanke). Måtte legge meg på sofaen for å få litt hvile. Men så var det bare å si fra i resepsjonen, så fikset de en myk overmadrass til neste natt. Konge! Baderomsplasseringen gjør at leiligheten er konstant fuktig, noe som fører til konstant fuktige klær. Men alt dette veies faktisk opp av den suverene beliggenheten - og vi vurderer faktisk samme hotellrom igjen. Merk: Samme hotellROM - må være på bakkeplan, da dette gir mange fordeler med tanke på tilgang til strand/basseng/hotell/frokostsal. Vi hadde faktisk mye bedre sjøutsikt enn forventet. Herlig, røff strand med store bølger - ble ikke mye svømming, men mye stuping/tryning i bølgene. Og det er jo moro! Hotellet fremstår helt ok, maten er god, og betjeningen veldig hyggelig. Litt kloakklukt på enkelte rom, men det er visst vanlig på Gran Canaria, har jeg hørt. Dårlig utvalg på menyen for en som er allergisk mot egg/melk. Servitørene var til tider så stresset at de ikke husket hva de lovet av mat og tjenester, så det ble litt manko på digg mat for allergikeren. Og det finnes jo for søren ikke desserter som en melke-/eggeallergiker kan spise. Playa del Cura passer for voksne mennesker som ønsker seg en fredelig ferie og røff strand - og så koster det bare 5 euro å dra inn til Puerto Rico med taxi. Amadores-stranda er i gangavstand, og Puerto de Mogan er 15 minutter unna med taxi. Sistnevnte er vel verdt et besøk.

  Les mer

  Reiste i november 2013

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:karine.bb 
  05.08.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  3
  Barnevennlig
  3
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  3

  Playa del cura sunprime resort. Jeg og min samboer dro på ferie i juli. Hotellet er mer 3stjerners enn det noen gang har vært 4stjerners. Rommet er gammelt med ny maling og nye møbler. Divaen var rett og slett møkkete. Gulvene blir ikke ordentlig vasket(eller noe annet på rommet for den sakens skyld ) etter en lang dag på stranda og vi kom tilbake til rommet så var gulvene "vasket" men det lå grå dråper med tørket sølevann over alt. Støv på nattbord/vask på bad ikke vasket. Restauranten på hotellet var ok, men veldig dyr. Er som å gå ut og spise hjemme i norge. Stranden utenfor hotellet er ikke mye og skryte av.. Vi dro til amadore stranden som ligger 5 min unna. Turkist blått vann og fin sand strand. Maten i spania er generelt dårlig, vært i spania flere ganger men nå for siste gang. Stedet er ok om man ikke har så høye forventinger og vil spise mat som smaker lite og er kjedelig. Ikke imponert.

  Les mer

  Reiste i juli 2013

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:Jkso1990 
  11.04.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  2
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  3

  Bodde på Sunving resort & spa i Playa Del Cura. Nydelig hotell, 2 flotte basseng med vannaerobic flere ganger i uken. Flotte rom med utsikt over bukten. God mat og Spar butikk rett oppe i gaten.

  Reiste i juli 2011

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:malenevictoria 
  09.04.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  4
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  5

  Et fantastisk hotell, utrolig deilig at det lå litt utenfor byen. Da kunne man ta 5 min taxi til byen, og når man har spist, shoppet og fått nok støy kunne man returnere tilbake til et rolig avslappende hotell. Utrolig god service, og fine rom. De som jobbet der var flinke, dyktige og veldig snille med oss. Ikke noe å dra med barn på, når det ikke finnes noen aktiviteter her. Passer perfekt for par som ønsker en rolig ferie sammen.

  Les mer

  Reiste i juli 2012

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:nta1962 
  10.03.2013

  Sunprime Riviera Beach, Playa del Cura.
  Jeg kan legge til som andre sier, dette er ikke plassen du reiser til om du vil ha fart og spenning. Det vil si, det får du bare en liten busstur unna. Men for voksne mennesker som kun søker ro og hvile, er dette plassen man absolutt bør reise til. Jeg var ale ne en uke august i 2011 hvor jeg startet flere av morgene med en god treningstur til Puerto Rico hvor i seg selv veien dit er en opplevelse. Man passerer den flotte Amadores stranden og veien videre går i opparbeidet terreng med flott underlag, nydelig beplantning og nydelig utsikt. En god start på dagen. Ellers er det SATS treningstimer både morgen og ettermiddag i hotellets treningsal.
  Bassengområdet er både rent og innbydende og det er ikke noen trengsel for å få solsenger, i allefall de gangene jeg har vært der. Hotellets område er grønt og flott beplantet. Flott sandstrand ligger i tilknytning til hotellet, men kan fort bli fylt opp av lokalbefolkning. Ikke at det er noe galt i dette, men det er ikke fullt så fredelig som det er inne på hotell området.
  Hotellets senger er svært gode og fordelen i en prime suite som jeg har hatt, er at airconditon kan man ha på for fullt i stua, og dermed opprettholde en god kjølig luft på soverommet, uten at man blir airconditon forkjølet. Vi som er ferdig med små barn, setter stor pris på den roen som man finner på dette hotellet. Jeg kunne ikke få fullrost hotellet godt nok, og i 2012 reiste min mann og jeg sammen. Han ble like fasinert som meg. Det er ikke all verden av spisesteder i nærheten, men det er en kort busstur både til Puerto Mogan den ene veien og Puerto Rico, Arguenegin og Playa del Ingles den andre veien. Skulle man ha lyst til og ta en tur til storbyen, så stopper direktebuss til Las Palmas under 5 minutters spasertur fra hotellet. Maten på hotellet er veldig bra, og frokostbuffeen inneholdt alt det man kan ønske seg. Hotelbetjeningen er veldig hyggelige og hjelpsomme.
  Dette ble masse superlativer, men beskriver hvordan jeg opplever Sunprime Riviera Beach, Playa del Cura og dette blir nok valget vårt igjen i år, men denne gang 2 uker i september.

  Les mer

  Reiste i august 2011

  Kommentér
 • Playa del Cura

  Skrevet av:ove 
  04.02.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  1
  Attraksjoner
  1
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  1

  to voksne og to barn hhv 8 og 12 år bodde på Riviere Marina som ligger få meter fra vannkanten, men har greit badebasseng og eget basseng for de minste. OK strand men ikke noe mer... Anbefaller heller Amadore stranda som ligger minutter unna med buss eller taxi. Jeg spaserte bort, men turen er uenge t for barnevogner og de som ikke er gode til beins. Tar ca 45 minutter å spasere.
  Puerto Rico ligger ca 10 minutter unna og koster for to voksne 3.80 euro med buss eller ca 4.50 euro med taxi. Det er heller ikke langt til Mogan med buss eller taxi.
  Nærmeste butikk er SPAR butikken i rundkjøringen (der stopper alle busser uansett om du skal til Mogan eller Puerto Rico)
  I samme bygg som SPAR er det flere restauranter. Den Italienske i 2 etg er DYR og DÅRLIG. Restauranten på toppen likte vi aller best av de som var på dette lille senteret.
  Liker du kinesisk mat, anbefalles gjerne den som ligger midt i shopping senteret i Puerto Rico. Voksne spiser så mye de vil for 7.90 euro, barn 4.90 og de minste spiser gratis.

  Liker du å sove under rolige omgivelser er dette plassen.. Her skjer det ingen ting, men har kort vei til alt.

  Les mer

  Reiste i februar 2013

  Kommentér