Sunwing Fañabe Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger nær stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng med solskjerming

Et fantastisk hotell på den grønneste av Kanariøyene.

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2017.

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene.

I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter.
Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til ca. 25 grader*. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.

*Hotellets basseng er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november –30. april.

Les mer Sunwing Fañabe Beach Skjul tekst Hotellfakta

Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Fañabé Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Fañabé Beach på Facebook.

Røykfritt hotell
Sunwing Fañabé Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene, og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles, les mer under leiligheter.

Ramper på hotellområdet. Bassengene har trapper og rampe med rekkverk (skrånende bunn).

Sesong
Hotellet har åpent året rundt.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere allikevel har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: fanabe@sunwing.net

Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Utsjekking kl. 12.00. Minibank i nærheten av hotellet.
Bygget: 2003. Delvis renovert 2011/2012 (Royal Family Suite, Happy Baby og Family med to rom) og 2013/2014 (Family med ett rom).
241 leiligheter
Etasjer: 5 Heis: Ja
Parkering: I hotellets garasje. Begrenset antall plasser.

Hotellmanager
Gabriel Abad

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive spiser du frokost hver dag og 5 av 7 eller 10 av 14 lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Forhåndsbestill før avreise, så kan du drikke og spise så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Fasiliteter på Sunwing Fañabe Beach

Prisliste

SunwingForeldre

I forumet kan du spørre om det du lurer på, og få ærlige svar fra mammaer og pappaer som har bodd på Sunwing-hotellene og som kjenner til reisemålene.

Les mer og gå til forumet

Alle hotell – Playa de las Américas

 • Sunwing Fañabe Beach
  • Sunwing
  .
  Gjestenes vurd. 4,2
 • Sunprime Coral Suites & Spa
  • Sunprime
  .
  Gjestenes vurd. 4,4
 • California
  • Prime Comfort
  .
  Gjestenes vurd. 3,8
 • Caribe
  .
  Gjestenes vurd. 3,7
 • Compostela Beach
  • Family Garden
  .
  Gjestenes vurd. 3,7