Golf i Los Cristianos, Tenerife

Populært golfreisemål der vi tilbyr spill på tre fine baner, to greenfeepakker med golfvertservice og to greenfeepakker uten golfvertservice. Reiser du på golftur med Ving, bor du selvfølgelig på flotte hotell som står i stil med resten av ferien.

Los Cristianos er et rolig og barnevennlig reisemål på Tenerifes sydkyst, med fine strender, koselige restauranter og flere flotte utfluktsmål i nærheten. Selv om stedet har vokst sammen med Playa de las Américas, har den sin egen atmosfære. Her er miljøet mer kanarisk med moderne kafeer og ekte spanske restauranter og butikker. Alt ligger samlet rundt stranden, den palmekledde strandpromenaden og landsbyens koselige sentrum, som i all hovedsak er bilfri. To fine strender ligger på hver sin side av havnen.

Les mer om reisemålet Los Cristianos Skjul tekst

Bestill Vings golfpakke
Tenerife har blitt en veldig populær golfdestinasjon og trykket på banene øker. Derfor anbefaler vi at du bestiller Vings golfpakke med garanterte starttider. Det kan være vanskelig å få spille på de fineste banene på egen hånd. På Tenerife har vi også en greenfee-pakke som inkluderer egen golfvert. Golfverten sørger for at alt fungerer som det skal samt arrangerer konkurranser.

Golf Las Américas
Praktisk talt midt inne i Playa de las Américas ligger denne forseggjorte 18-hullsbanen, bygget i en åsside med nydelig utsikt over by, strand og hav. Banen er relativt flat og ikke altfor krevende. Fjellene bak beskytter mot sterk vind. Golf Las Américas åpnet i 1998 og er i meget god stand. Banen har et vakkert klubbhus med en restaurant som serverer nydelig mat. Kort sagt en førsteklasses bane som passer for alle typer golfere.

Golf del Sur
Golf del Sur er den mest kjente og komplette golfbanen på Tenerife. Banen har tre 9-hullssløyfer, alle vakkert omkranset av svart vulkansand, kaktuser og raviner. Den søndre og nordre banen utgjør tilsammen en løype der proffene har spilt Europatour, så dette er en ekte mesterskapsbane! På den søndre banen ligger banens mest kjente hull - et par 3-hull på drøye 170 meter der greenen ligger som en øy omgitt av lavasand. Links, den tredje sløyfen, er betydelig bredere og lettere.

Amarilla Golf
Hyggelig 18-hulls golfbane ved Marina San Miguel, ca. 17 km fra Playa las Américas. Banen har vakker beliggenhet rett ved havet og er designet av Donald Steel. Amarilla Golf ble bygget i 1988 og hadde blant annet besøk av Europatouren på Open de Tenerife i 1990. På midten av 90-tallet hadde banen en del økonomiske problemer og banekvaliteten var ikke den beste. Men nå har nye eiere pumpet inn frisk kapital og banen er tilbake i god stand. Amarilla Golf er en utfordring for alle typer golfere med sine relativt smale fairways, der du fra noen hull har havutsikt. Det finnes blant annet et fantastisk par 3-hull, der du spiller fra en odde til en annen over en vik av Atlanterhavet. Blåser det blitr det en skikkelig utfordring. Banen har også en 9-hulls Pitch & Putt-bane, driving range, golfshop, restaurant og bar. Par 72, hcp menn 28 og damer 36. OBS! På grunn av veldig stor pågang på banene på Tenerife kan starttider forekomme på ettermiddagen.

Våre gjesters vurdering av Los Cristianos

vurdering
Barnevennlig
3,8
Strender
4,2
Attraksjoner
3,9
Shopping
4
Sport & aktiviteter
3,8

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Et utvalg hotell - Los Cristianos


Viser 0 av 16 hotell på reisemålet
Se alle hotell
Viser 0 av 16 hotell på reisemålet
Se alle hotell