Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Las Palmas

  Skrevet av:anders.skauby 
  18.08.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  3
  Underholdning
  4

  Storby med alt man forventer av shoppingmuligheter. Kjempefin strand hvor det aldri er trangt. Klart vann som er utmerket til snorkling. Kan være en del bølger.

  Reiste i august 2018

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:hummer 
  18.01.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Las palmas er en herlig by at feriere i med barn. Det finnes flere flotte parker med store lekeplasser og flotte severdigheter for barna. Beste område er Santa Catalina parken og Castillo de la Luz-området. Her finnes det flott park med stor lekeplass og kafè. Strandpromenaden inviterer til flotte g åture og et stort udbud av restauranter, cafèer og is-utsalg. Øverste etage på El Corte Inglès har flott leketøysavdeling og cafè med masse lækre kaker. Las palmas nye akvarie "Poema del mar" er et besøk værd. For større barn finnes det "forsknings museum" med flotte utstillinger og aktiviteter rett ved Santa Catalina parken. I gaten ved Castillo de la Luz, finnes det masse små butikker (kinesiske) som selger alt mellem himmel og jord - også leker, og morsomme souvenirs for barna. Her kan ungerne gå på utforskning mellem hylderne og "shoppe" morsomme ting til små penge. Det finnes lekeland på det nye havnesenteret "Sentro c.Muelle". Her kan ungerne få tiden til at gå med lek og moro. Hoteller i nærheten og i gåavstand fra alt her er VING - IDAFE og VING - Las Lanzas. Dette er simple byhoteller, og det kan forventes lidt støy fra gata, men hotellerne ligg veldig sentralt og man vænner sig hurtigt til byens larm og liv. Canteras området er også hjemsted for byens mange hjemløse. De passer sig selv, og er ikke til gene for turister. På dagtid er dette ikke noe problem. På kvellstid er det best at gå langs strandpromenaden, men smågatene brukes av folk til sene nattetimer, og opleves ikke som skumle ellers. Las Palmas er en fantastisk by med liv, glæde og en utrolig herlig atmosfære. Anbefales til aktive familier som elsker gåture og utforskning på egen hand.

  Les mer

  Reiste i januar 2018

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:marika36tm 
  12.03.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Underholdning
  5

  Reiste i juli 2016

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:heidi 
  18.02.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Sport & aktiviteter
  4

  Vi har vært en uke på Bandama Golf Hotell uten for Las Palmas - men dette minner mer om et vandrerhjem enn hotell. Frokosten var enkel men OK. Hotellverten gjorde virkelig så godt han kunne, men hotellet er "slitent". Å si at det er restaurant i nærheten, er en sannhet med modifikasjoner. Restaurant en er på golfklubben og menyen er enkel - forøvrig stenger den kl. 20!. Golfbanen er imidlertid veldig bra og verdt et besøk. Hvis du allikevel vurderer å sjekke inn på hotellet, så ta med varme klær, regntøy og maurmiddel! Anbefaler leiebil - det er langt til det meste.

  Les mer

  Reiste i februar 2016

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:uvangen 
  15.12.2011

  Reiste 14 dager uspesifisert og kom til hotell Olympa i Las Palmas. Et mørkt og utrivelig hotellrom som luktet gammel røyk og sterk parfyme selv om vinduet sto åpent hele døgnet. Jeg hadde problemer med å puste der. Absolutt ingen hotellstandard, snarere et hospits. På vår reisebillett sto det a t vi hadde fått rabatt hver på kr 7804 som umulig kan være riktig for dette bostedet. Ikke et bord og kjøleskap engang. Det går ikke an å plassere gjester på et sånt sted i 2011 selv om man reiser uspesifisert. Jeg har vært på ungdomsherberger som har hatt høyere standard enn dette. Ving var så "snille" gi oss tilbud om å kjøpe oss opp til et bedre hotell for 300 Euro ekstra, hvilket vi gjorde for ikke å få hele ferien ødelagt.

  Les mer

  Reiste i desember 2011

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:Lars Schea 
  25.11.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  1
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  1
  Sport & aktiviteter
  1

  Ikke reis Uspesifisert med Ving til Gran Kanaria. det er helt fult på alle hoteller i syd. Alle kommer på Storbyferie i Las Palmas. Vi havnet i ett av byens mest luguble strøk i ett hotel som var så nedslitt at det minnet mer om ett hospits for uteliggere. Men som Ving sa når vi klagde. "Vi skulle v ære fornøyd så lenge vi fikk en seng og tak over hodet" Det fantes ikke andre ledige hoteller på Gran Kanaria. Når vi spurte Ving om de faktisk hadde sjekket Hotellet og aksepterte hospits standard, svarte de at en guid hadde vært innom og sagt dette var greit. Samtlige reisende klagde på standarden og flere gråt åpenlyst. over halvparten flyttet fra hotellet til andre hoteller de bokket via internett for egen regning. Damen som drev hotellet var meget hyggelig. Det var ikke Vings representanter, de var direkte ubehaglige og nedlatende

  Les mer

  Reiste i oktober 2011

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:ED 
  26.10.2010

  Marked i Teror
  Lei en bil, og ta turen til søndags-markedet i Teror (balkongbyen).

  Reiste i november 2010

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:ED 
  26.10.2010

  God restaurant i Las Palmas

  El Cucharon i bydelen Vegueta er verd et besøk !

  Reiste i november 2009

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:ED 
  26.10.2010

  Konserthus i Las Palmas
  I enden av Las Canteras-stranden ligger byens flotte konserthus, Auditorio Alfredo Krauss.
  Her finner du programmet:
  www.auditorio-alfredokraus.com

  Reiste i november 2009

  Kommentér
 • Las Palmas

  Skrevet av:kcfgusa 
  22.12.2009

  Las Palmas er undervurdert som storby og reisemål. Kanskje ikke like værsikkert som på sydkysten av øya, men i hvilken annen storby finner du en strand som Las Canteras?

  Reiste i mars 2008

  Kommentér
Sider: 12