Golf i La Gomera, La Gomera

Når du reiser på golftur til La Gomera, bor du på øyas beste hotell; Jardin Tecina. Golfbanen Tecina Golf ligger i tilknytning til hotellet.

Alle som har sansen for vakre naturopplevelser og fotturer vil høyst sannsynlig stortrives på La Gomera. Også de som spiller golf. I det hele tatt appellerer øya til livsnytere i alle aldre. Landskapet er fantastisk vakkert med høye fjell, dype raviner, trolske skoger og grønne daler hvor bøndene dyrker bananer og tomater. Og i den store nasjonalparken Garajonay finenr du en av Europas siste urskoger og fine turstier. Spiller du golf, blir ferien din enda bedre. La Gomera fikk sin første 18-hullsbane, Tecina Golf, høsten 2003. Og etter det har mange valgt å legge golfferien til denne nydelige lille øya.

Les mer om reisemålet La Gomera Skjul tekst

Tecina Golf
Golfbanen ligger i tilnytning til hotell Jardin Tecina, som er øyas beste hotell og ligger lengst ute på en odde med vidunderlig utsikt over Atlanterhavet og Teide. Rett nedenfor ligger stranden Playa de Santiago. Banen er designet av banearkitekten Donald Steel og er 6.343 meter lang og meget påkostet. En annerledes, spennende løsning der man fra det første hullet spiller seg nedover. Når det siste hullet er nådd, har man en høydeforskjell på 175 meter fra det første hullet. Tecina Golf har dessuten sjenerøse fairways og vriene bunkre. Kort sagt - en utfordring for alle typer spillere. Hele banen er kantet av blomstrende hibiskus, Bougainvillea og julestjerner, og fra hvert hull har du fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Par 71. Til La Gomera kommer du med ferge fra Los Cristianos på Tenerife (ca. 50 minutter).

Våre gjesters vurdering av La Gomera

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Et utvalg hotell - La Gomera


Hotell for voksne.Se flere bilder

Jardin Tecina, La Gomera
 

La Gomera, La Gomera

4,5
Gjestenes hotellvurdering 4,6

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell bygget i vakker, klassisk kanarisk stil. Hotellet...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar: 4 stk.
  • Restaurant: 5 stk.
  • Nærmeste sentrum: 700 m
  • Strand: 50 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Jardin Tecina