Costa del Silencio

Costa del Silencio, Tenerife

Costa del Silencio er et lite feriested som ikke ligger langt fra Los Cristianos og Playa de las Américas på sydkysten av Tenerife. Men der slutter også likhetene. Costa del Silencio er en betydelig mindre og roligere kystby, med det lokale øylivet like rundt hjørnet.

I Costa del Silencio finner du et av øyas første naturlige klippereservat, der klippene fungerer som solsenger og en trapp fører deg rett ned i det klare vannet. Området er populært blant dykkere, og vil du prøve å dykke ligger det et dykkersenter her. Byen har et lite utvalg restauranter og butikker, hvis du vil ha mer å velge i ligger den litt større byen Las Galletas kun to kilometer unna. Gå en tur med uslåelig utsikt langs den fine havnepromenaden som går hele veien fra Costa del Silencio til Las Galletas. Vel fremme kan du besøke fiskemarkedet, havnen eller titte på båtene fra en kafé mens du nyter den kanariske sjarmen. I Las Galletas er det også en fin, naturlig sandstrand i tilslutning til Beach Club Alborado.

Les mer om reisemålet Costa del Silencio Skjul tekst

Se mer av Tenerife
Vil du se mer av Tenerifes skiftende landskap er det best å leie en bil. Det er mye å se på øya, alt fra den slumrende vulkanen Teide og øyas myldrende hovedstad Santa Cruz til flere populære fotturer. Du kan også ta lokalbussen fra Costa del Silencio til flere andre steder via Playa de las Américas, som for eksempel Puerto de la Cruz i nord.

Kombiner reisemål
Vil du få så mye som mulig ut av ferien din kan du kombinere flere reisemål. Du kan kombinere ferien din i Costa del Silencio med en uke i Puerto de la Cruz, Santa Cruz, Los Cristianos, Playa de las Americas, San Miguel de Abona eller Playa Paraiso.

Våre gjesters vurdering av Costa del Silencio

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 3,0

Vurderingen baseres på 295 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Costa del Silencio


Parque Carolina er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Parque Carolina, Costa del Silencio
 

Costa del Silencio, Tenerife

2,5
Gjestenes hotellvurdering 3,0

Parque Carolina er et enkelt leilighetshotell i rolige omgivelser iCosta del Silencio. Her...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Nærmeste sentrum: 850 m
  • Strand: 400 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Parque Carolina

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card