Sunwing Arguineguín Seafront

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Basseng oppvarmet til ca. 25 grader**
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Røykfritt

Velkommen til et av Vings mest populære familiehotell på Gran Canaria – året rundt! Beliggenheten på Gran Canarias solkyst er fantastisk, og nesten alle leilighetene har havutsikt.

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" 2016 for beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Gran Canaria.

Ved bassengområdet på Sunwing Arguineguín finner du basseng for hele familien og alle bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i vinterhalvåret**. Fra alle leilighetene er det kort vei til hotellets øvrige fasiliteter som restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk.

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her bor du i velutstyrte leiligheter. På hotellet er det mange leilighetstyper å velge mellom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille en Royal Family Suite-leilighet, da blir du bortskjemt med blant annet velkomstpakke, Royalbadekåper og herlige senger. Reiser du med små barn anbefaler vi våre populære Happy Baby-leiligheter, som er ekstra utstyrt for at våre aller minste gjester også skal få en god ferie. Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter for alle.

Nyhet!
Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Gå ikke glipp av vår moderne à la carte-restaurant Miguel´s Kitchen & Grill. Her finner du både Sunwing-klassikere som hamburger eller caesarsalat og mange lekre, spanske retter.

Sunwing Family Resorts hadde ikke vært det samme uten kveldsshowene. Vi har proffe artister som underholder på utendørs-scenen flere kvelder i uken. Andre sentrale møtesteder er Mini Market & Deli, Lollo & Bernies Mini Land, Teen Lounge og vårt fine Fitness & Spa.

Til sommeren 2018 skal deler av hotellet renoveres. Sunwing Arguineguín Seafront kommer derfor til å være stengt i perioden 17.4–19.6 2018 for renovering.

Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Arguineguín Seafront Skjul tekst Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive, spiser du alle frokoster og 5 av 7 - eller 10 av 14 - lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé. Les mer om våre smarte måltidspakker.

Røykfritt på Sunwing Family Resorts

Hotellet er helt røykfritt, med unntak av de anviste røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun hvis du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for din reise til Sunwing Arguineguín Seafront. Her finner du informasjon om Easy Travel.

**Bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader 1.11–30.4.

Adresse

Avda. Los Canarios no 21, 35 129 Patalavaca - Mogán, Gran Canaria, Spain
Telefon +34 928 73 57 01
E-post (skriv på engelsk): frontdesk.arg@sunwing.net

Fasiliteter på Sunwing Arguineguín Seafront

Prisliste