Tips til søknaden

Noen tips før du søker jobb på våre reisemål

Så gøy at du er interessert i å jobbe utenlands for oss i Ving!

Her er et par ting det kan være greit å vite før du søker:

  • Det er mange som søker jobb hos oss. Skriv en utfyllende søknad og fortell oss hvem du er og hva du kan bidra med. I søknaden vil vi se en tydelig motivasjon for hvorfor du vil jobbe utenlands.
  • Vi ansetter flest medarbeidere til sommersesongen med start i mars/april. Vanligvis har vi en intensiv rekrutteringsperiode fra november til februar.
  • Vi regner med at du kan jobbe minst en hel sesong, noe som vanligvis tilsvarer fire til åtte måneder. Vi kan ikke tilby stillinger for kortere perioder i sommermånedene.
  • Vi ansetter som regel ikke personal for å jobbe på ett spesifikt reisemål. Vi regner med at du kan arbeide på flere av destinasjonene våre og vil trives med det. Det kan selvfølgelig være en fordel med kunnskap om et visst land eller språkkunnskaper, men vi kan ikke garantere at du får jobbe på et spesifikt reisemål.
  • De fleste velger å jobbe lenger enn én sesong, og de som gjør det kan regne med å få bytte reisemål hvert halvår. Vi har en intern søkeprosess der du før en ny sesong starter kan oppgi ønsker om hvor du vil jobbe.

Sist, men ikke minst…

Sørg for å forberede deg så godt som mulig før du søker på en stilling hos oss. Under Spørsmål og svar finner du de vanligste spørsmålene om stillinger i utlandet.