Jobbe på reisemål

Verdens beste arbeidsmiljø

Hvis du har lyst til å jobbe på et av reisemålene våre er mulighetene nesten uendelige. Du kan være reiseleder og arbeide på forskjellige reisemål, eller jobbe på et av de mange hotellene våre. Du kan være barne- og ungdomsleder, showartist eller jobbe som treningsinstruktør eller spaterapeut. Mulighetene er mange.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i utlandet? Sjekk emneknaggene #workatving og #workatsunwing på Instagram!

Gjør karriere hos oss!

I Ving har du gode utviklingsmuligheter både i bedriften og i utenlandsorganisasjonen. Vi har mange ulike stillinger, og du kan jobbe på forskjellige reisemål og oppleve nye kulturer. Ingen arbeidsdager er like, og du møter hele tiden utfordringer som vil sørge for at du utvikler deg. Er du for eksempel god på administrativt arbeid kan du vurdere stillinger innen økonomi, bestilling og trafikk. Er du mer interessert i personalansvar og lederskap vil du kanskje få mulighet til å lede mindre eller større team. For å forberede ansatte på nye arbeidsoppgaver arrangerer vi som regel kurs for de som tar neste steg innad i bedriften.

Ledige stillinger på våre reisemål

Tenk deg å jobbe i solfylte og herlige Hellas, på vakre og varme Tenerife, eller på et av de andre reisemålene våre.
 

Registrer din CV

For å søke på en jobb hos oss oppretter du en profil på vår karriereside. Denne profilen bruker du når du søker på en stilling hos oss, eller for å få beskjed når det dukker opp nye jobber som du kanskje er interessert i.

#workatving

Se fler bilder på Instagram