Jobbe på reisemål

Verdens beste arbeidsmiljø

Hvis du har lyst til å jobbe på et av reisemålene våre er mulighetene nesten uendelige. Du kan være reiseleder og arbeide på forskjellige reisemål, eller jobbe på et av de mange hotellene våre. Du kan være barne- og ungdomsleder, showartist eller jobbe som treningsinstruktør eller spaterapeut. Mulighetene er mange.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i utlandet? Sjekk emneknaggene #workatving og #workatsunwing på Instagram!

Gjør karriere hos oss!

I Ving har du gode utviklingsmuligheter både i bedriften og i utenlandsorganisasjonen. Vi har mange ulike stillinger, og du kan jobbe på forskjellige reisemål og oppleve nye kulturer. Ingen arbeidsdager er like, og du møter hele tiden utfordringer som vil sørge for at du utvikler deg. Er du for eksempel god på administrativt arbeid kan du vurdere stillinger innen økonomi, bestilling og trafikk. Er du mer interessert i personalansvar og lederskap vil du kanskje få mulighet til å lede mindre eller større team. For å forberede ansatte på nye arbeidsoppgaver arrangerer vi som regel kurs for de som tar neste steg innad i bedriften.

Ledige stillinger på våre reisemål

Tenk deg å jobbe i solfylte og herlige Hellas, på vakre og varme Tenerife, eller på et av de andre reisemålene våre.

Ledige stillinger i utlandet

Registrer din CV

For å søke på en jobb hos oss oppretter du en profil på vår karriereside. Denne profilen bruker du når du søker på en stilling hos oss, eller for å få beskjed når det dukker opp nye jobber som du kanskje er interessert i.

Registrer din CV her

Arbeidsoppgaver på våre reisemål

Hva kan du jobbe som?

Vi har mange interessante områder du kan jobbe med på våre hotell og reisemål.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.