Hva kan du jobbe med hos oss?

Ving Norges hovedkontor ligger i Bjørvika i Oslo, og der har vi blant annet avdelinger for kundeservice, økonomi, gruppereiser, reiserådgivning, markedsaktiviteter og web.

Vi jobber tett med Vings hovedkontor i Stockholm. Der finnes det tilsvarende avdelinger som i Norge, i tillegg til nordiske avdelinger som blant annet dekker IT og innkjøp. Ving Norge er en del av Nordic Leisure Travel Group, og sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Finland og Danmark har vi fellesfunksjoner hva gjelder IT, innkjøp og økonomi. I nesten alle stillinger i Ving vil du ha kontakt med og utveksle kunnskap med kolleger fra de nordiske søsterselskapene, noe våre medarbeidere setter stor pris på.

I Ving har du mange muligheter til utvikling og får sjansen til å utfordre deg selv. Mange bygger en intern karriere i Ving, og det er ikke uvanlig at personene du finner i ledende stillinger har begynt som reiseledere selv.

Vil du være med og gi våre gjester de beste ukene i året?

Søk på våre ledige stillinger her

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.