Japan

Japan

Japan

I det eventyrlige keiserdømmet Japan venter spennende kontraster og opplevelser utenom det vanlige. Her går tusenårig historie og det hypermoderne hånd i hånd.

Les mer om å reise til Japan Skjul tekst

I Japan kan du for eksempel først besøke de majestetiske templene med sine urgamle tradisjoner og ritualer, før du setter kurs mot en av de utallige – og populære – karaokebarene. Tusenvis av spennende opplevelser venter, og japanerne selv er ofte mer enn villige til å vise og fortelle oss besøkende om landets kultur og særegenheter.

Når er det best vær i Japan?
Japans klima varierer fra nord til sør i landet, men generelt sett er klimaet fuktig. Landet er relativt utsatt for tyfoner. Vings hotell ligger i Tokyo, som har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og milde vintre. Juni–september er den varmeste perioden med omkring 25-31 grader på dagtid. April, mai og oktober byr på rundt 20 grader. Den kaldeste perioden er fra desember til mars, da ligger dagstemperaturen på rundt 10-13 grader. Desember og januar er imidlertid også de tørreste månedene. Størst risiko for tyfoner er det mellom juli og september. Våren og høsten er populære besøksperioder.

  • Antall reisemål:  1
  • Antall hotell:  42

Våre reisemål i Japan

Reisemål

Hotell

Kart