Se hotell (17)

Reiser til Tel Aviv

Tel Aviv er en av Midtøstens mest dynamiske byer, med et spennende underholdningstilbud, en lang strand og utmerkede shoppingmuligheter. Det er heller ikke langt til Jerusalem, Masada og Dødehavet.

Tel Aviv passer perfekt hvis du er på utkikk etter et reisemål hvor du kan kombinere strandliv og storbyliv. Stranden er godt over en mil lang, og er kantet av en elegant strandpromenade. Det finnes i tillegg et stort aktivitetstilbud og gode shoppingmuligheter, og det er få byer som kan tilby like mye på samme areal som Tel Aviv. Når du reiser med Ving flyr du til Tel Aviv med rutefly, og det betyr at du kan velge blant forskjellige avreisedager og selv velge hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Vi tilbyr også et titalls hotell, både langs stranden og i selve byen.

Byen som aldri står stille

Tel Aviv har blitt kalt «byen som aldri står stille», og så snart du har vært her forstår du hvorfor. Her kjemper restaurantene, barene og klubbene om oppmerksomheten, og det er ikke uvanlig at strandpromenaden er full av besøkende til langt ut i de små timer. Like livlig er det på dagtid, når byen deles og trafikkeres både av solsugne turister og lokalbefolkningen. Den beste måten å oppleve Tel Aviv på er rett og slett å rusle rundt i gatene og besøke markeder, museer, parker – eller bare det du har mest lyst til. Det aldri langt til nærmeste spisested når det begynner å rumle i magen, og det finnes alt fra fine restauranter med aircondition og hvite duker til fristende falafelboder som byr på godbiter til en billig penge.

Opplev mer

Den historiske havnebyen Jaffa ligger i gangavstand fra sentrum av Tel Aviv, og det tar ikke mer enn en times tid å reise til Jerusalem. Der kan du blant annet se severdigheter som Klippedomen, Klagemuren og Getsemane-hagen. Litt lenger unna ligger klippefestningen Masaga og Dødehavet. Israel er ikke et stort land, så det tar ikke altfor lang tid å reise rundt. Buss- og tognettet er også velutbygd. Du kan bli med på arrangerte utflukter.

Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Hotell for voksne
 • Behagelig klima
 • Kilometerlange sandstrender
 • Gode shoppingmuligheter, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Tel Aviv

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Det ligger en fin, 13 km lang sandstrand i Tel Aviv. Det er muligheter for å teste vannsport, og det ligger både restauranter og utesteder langs strandpromenaden.
Mat, drikke og uteliv
Det finnes mange restauranter i forskjellige prisklasser å velge mellom i Tel Aviv. Alt fra enkle boder og kafeer til gourmetrestauranter.
Utelivet i Tel Aviv er veldig variert, veldig tolerant og varer til langt på natt. Det er sjeldent vanskelig å finne et interessant sted hvor du kan tilbringe kvelden.
Shopping
Tel Aviv byr på spennende og prisgunstig shopping, med alt fra lokalt håndverk til designbutikker og kjøpesentre. Prøv for eksempel Dizengoff Street eller Daffodil 11.
Aktiviteter og severdigheter
Aktivitetstilbudet i Tel Aviv er variert, med blant annet vannsport, severdigheter og shopping.
Hvordan du tar deg rundt
Det finnes buss og taxi. Pass på at taxisjåføren skrur på taksameteret. Offentlig kommunikasjon er svært begrenset på fredager og lørdager (under sabbaten).
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale i Tel Aviv.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Vaksinering

Husk at du må ta eventuelle nødvendige vaksiner i god tid før avreise.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og retningslinjer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og sette deg inn i Utenriksdepartementets informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Israelske shekel (ILS). Det finnes minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

+1 time.

Elektrisitet

220 volt. Det er ikke nødvendig med adapter.

Språk

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Israel, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig informasjon

Det gjennomføres omfattende sikkerhetskontroller både på ut- og hjemreise, noe som fører til at det tar lang tid å komme seg gjennom flyplassen. Du bør sjekke hvor tidlig det er anbefalt å være på flyplassen før reisen. Les også Vings reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i program, priser, utflukter etc.
Fly og transport

Flytid

5 timer

Slik reiser du hit

Du kan reise til Tel Aviv med rutefly året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Det tar ca. 30 minutter fra Ben Gurion-flyplassen utenfor Tel Aviv til hotellene (ca. 25 km). Reisetiden kan variere avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
17°8°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • februar
18°8°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
20°10°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
24°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
26°15°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juni
28°19°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
30°21°
12
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
31°22°
12
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
30°20°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
27°17°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°13°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • desember
19°10°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Tel Aviv
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.