Se hotell (15)

Reiser til Tel Aviv

Opplev en av Midtøstens mest dynamiske byer – Tel Aviv! Byen byr på underholdning, restauranter, en lang strand og utmerkede shoppingmuligheter.
Tel Aviv passer perfekt hvis du er på utkikk etter et reisemål hvor du kan kombinere strandliv og storbyliv. Stranden er godt over en mil lang, og er kantet av en elegant strandpromenade. Det finnes i tillegg et stort aktivitetstilbud og gode shoppingmuligheter, og det er få byer som kan tilby like mye på samme areal som Tel Aviv. Når du reiser med Ving flyr du til Tel Aviv med rutefly, og det betyr at du kan velge blant forskjellige avreisedager og selv velge hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Vi tilbyr også et titalls hotell, både langs stranden og i selve byen.

Byen som aldri står stille

Tel Aviv kalles av mange «byen som aldri står stille», og så snart du har vært her forstår du hvorfor. Her slåss restaurantene, barene og klubbene om oppmerksomheten, og det er ikke uvanlig at strandpromenaden er full av besøkende til langt ut i de små timer. Like livlig er det på dagtid, når stranden fylles med solhungrige turister og lokalbefolkning. Når sulten melder seg er det aldri langt til en restaurant. Du kan velge mellom alt fra førsteklasses spisesteder med hvite duker og luftkondisjonering til fristende falafel fra gatekjøkken om du vil spise god, lokal og rimelig mat. Den beste måten å oppleve Tel Aviv på er rett og slett å rusle rundt i gatene og besøke markeder, museer, parker – eller bare gjøre det du har mest lyst til. Tel Aviv kalles også "den hvite byen", mye på grunn av den imponerende samlingen av rundt 4000 modernistiske bygninger i blant annet Bauhaus-stil.

Opplev mer

Den historiske havnebyen Jaffa ligger i gangavstand fra sentrum av Tel Aviv, og det tar ikke mer enn en times tid å reise til Jerusalem. Der kan du blant annet se severdigheter som Klippedomen, Klagemuren og Getsemane-hagen. Litt lenger unna ligger klippefestningen Masaga og Dødehavet. Israel er ikke et stort land, så det tar ikke altfor lang tid å reise rundt. Buss- og tognettet er også velutbygd. Du kan bli med på arrangerte utflukter.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • Behagelig klima
  • Kilometerlange sandstrender
  • Gode shoppingmuligheter, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Tel Aviv

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Tel Aviv
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.