Se hotell (15)

Reiser til Israel

Velkommen til Israel, et land som i tillegg til historiske severdigheter også byr på strender, heftig uteliv og gode shoppingmuligheter. Med Ving bor du i Tel Aviv. og siden Israel ikke er store landet, er det enkelt å reise rundt og utforske landet på egen hånd.

Israel er et utmerket reisemål for en langhelg, med varm og behagelig temperatur fra mars til og med november. Når du bestiller en reise med Ving til Israel bestemmer du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Bli en langhelg, en uke eller to – du avgjør selv.

Kombiner strand og by i Israel

Den dynamiske storbyen Tel Aviv ligger på Israels kyst mot Middelhavet, og midt inne i byen ligger det en herlig, milelang sandstrand. Du slipper dermed å velge mellom storbyreise og strandliv, for på en reise til Israel kan du få begge deler. Tel Aviv byr dessuten på et heftig uteliv, en mengde restauranter og utrolige shoppingmuligheter.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Israel?
Klimaet er skiftende i Israel, avhengig av om du befinner deg ved kysten eller i fjellområdene. Vings hotell ligger i Tel Aviv, og her råder et middelhavsklima med milde vintre og tørre somre. Fra juli til september ligger dagtemperaturen på rundt 30 grader, og det er deilig og varmt også på vårparten – med 20 grader i mars og opptil 28 i juni. Varmen holder seg utover høsten med 27 grader i oktober og 24 i november. Perioden fra desember til mars regnes som den kjøligste, med en gjennomsnittstemperatur på ca. 17-19 grader. Det er også i denne perioden det regner mest. Mellom juni og september kommer det som regel ikke noe særlig nedbør. Vanntemperaturen ligger på fra 20 til 28 grader i perioden mai-desember.
Pass og visum
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass, som vanligvis skal være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Les mer på ving.no/pass-og-visum
Pass- og visumspørsmål skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Israel

Nyhet!
Tel Aviv
Tel Aviv passer perfekt hvis du er på utkikk etter et reisemål hvor du kan kombinere strand og storbyliv.

FINN REISE TIL Israel