Se hotell (16)

Reiser til Israel

Velkommen til Israel, et land som i tillegg til historiske severdigheter også byr på strender, heftig uteliv og gode shoppingmuligheter. Med Ving bor du i Tel Aviv. og siden Israel ikke er store landet, er det enkelt å reise rundt og utforske landet på egen hånd.
Israel er et utmerket reisemål for en langhelg, med varm og behagelig temperatur fra mars til og med november. Når du bestiller en reise med Ving til Israel bestemmer du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Bli en langhelg, en uke eller to – du avgjør selv.

Kombiner strand og by i Israel

Den dynamiske storbyen Tel Aviv ligger på Israels kyst mot Middelhavet, og midt inne i byen ligger det en herlig, milelang sandstrand. Du slipper dermed å velge mellom storbyreise og strandliv, for på en reise til Israel kan du få begge deler. Tel Aviv byr dessuten på et heftig uteliv, en mengde restauranter og utrolige shoppingmuligheter.
Finn ditt hotell

Reiser til Israel

Tel Aviv
Tel Aviv passer perfekt hvis du er på utkikk etter et reisemål hvor du kan kombinere strand og storbyliv.

Finn reise til Israel
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.