Å være til stede

Når man har barn tar hverdagen noen ganger overhånd med foreldremøter, fritidsaktiviteter og andre hverdagssysler. Du rekker kanskje det meste, men glemmer kanskje det viktigste: å være til stede. Det er noe av det beste med å være på ferie – da får du virkelig tid til å bare være. Når du bor på et av våre Sunwing Family Resorts kan du nyte både egentid og tid med familien. Vi tar oss av resten.

Tid med barna

I ferien har du mer enn nok tid til å spille biljard og bordtennis med barna, eller til en hyggelig lesestund. Glem planlegging, her kan du ta tingene som de kommer.

Tid til hverandre

Når barna spiller PlayStation i Teen Lounge, ser på film eller spille fotball med aktivitetslederne våre, da kan alle foreldre unne seg litt velfortjent tid til hverandre.

Slapp av ved bassenget

Hvis du bestiller et rom med Swim Out kan du gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Da kan du nyte en kaffe på terrassen, og barna kan leke i bassenget ved siden av.

Tid for deg selv

Ta deg tid til litt egentid i ferien. Hva med en yogatime, eller en treningsøkt? Hvis du har eldre barn kan dere prøve Fitness Together, et treningsopplegg der både voksne og barn kan trene sammen.

Svømmeskole

Har ikke minstemann lært seg å svømme enda? På Sunwing tilbyr vi svømmeskole på forskjellige nivåer – alt fra nybegynnerkurs til kråle-kurs for barn over 12.

Legg igjen lommeboken hjemme

Med All Inclusive slipper du å planlegge måltidene og restaurantbesøkene. Slapp av og spis og drikk så mye dere vil – uten å tenke på regningen.

Spis sammen

I ferien har du tid til deg selv, men familien får også tid til å være sammen. Sett dere sammen ved middagsbordet, spis god mat og ta dere tid til å prate med hverandre.