Her bor dere aller best!
SUNWING & OBC

Det skal være enkelt å reise med barn

At familieferien din blir så vellykket som mulig er det viktigste for oss i Ving, og vi mener det skal være enkelt å reise med barn. Når du bestiller en familieferie på et av våre Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club kan du være helt sikker på at ferien faller i smak hos både store og små. Hotellene har selvfølgelig barneklubb, Teen Lounge og best av alt – favorittmaskotene Lollo & Bernie er der.

Leilighetstyper for alle

Sunwing Family Resorts er Vings egne familiehotell og det absolutt beste vi kan tilby barnefamilier. Du kan velge mellom alt fra barnesikre Happy Baby-leiligheter med alt en småbarnsfamilie trenger, til luksuriøse Royal Family Suites eller romslige Big Family – for litt større familier.

Hva med barnevognen?

På Sunwing Family Resorts og OBC kan du leie barnevogn, eller bestille Lollo & Bernies Bambinopakke der barneseng, barnestol og paraplytrille med solskjerm er inkludert. Du kan også leie kun barneseng og for eksempel en vippestol.

Easy Travel

Unngå køen på flyplassen og sjekk i stedet inn bagasjen allerede på hotellet. En annen fordel når du flyr med oss til Sunwing Family Resorts og OBC er at hver passasjer får ta med seg 10 kg ekstra bagasje – helt uten kostnad!