Skjem bort deg selv

Her er alt tilpasset voksne

Det er fort gjort å bli sittende fast i hverdagens "må bare", med lister over alt som skal huskes og fikses – ja, alt som står i veien for å slappe skikkelig av. Når du reiser på ferie får du endelig tid til å fokusere på deg selv, din velvære og det å bare være. Om du foretrekker å sove lenge eller å stå opp tidlig for en treningsøkt, det bestemmer du.

Ta vare på deg selv

Gå på en treningstime, ta deg tid til yoga på stranden eller løp en tur i de vakre omgivelsene. Bruk tid på å være snill mot deg selv. Treningstimene på Sunprime er populære, og du er selvfølgelig velkommen. Det koster ingenting å være med.

Gå på gratis treningstimer eller ta en løpetur i fine omgivelser.

La hverdagen bli igjen hjemme

Vi tar oss av oppvask, sengetøyskift, rydding og andre hverdagslige sysler. Med Easy Travel slipper du også unna køen på flyplassen – vi sjekker inn bagasjen din på hotellet. Vi tar hånd om det meste, rett og slett.

Vi tar oss av oppvask, sengetøyskift, rydding og andre hverdagslige sysler. Alt for at du skal få den deilige feriefølelsen!

Detaljene som teller

Både på Sunprime og O.B.C. har vi skikkelig gode senger, sånn at du kan føle deg uthvilt hver morgen. På SENTIDO kan du også sove ekstra lenge, for frokosten serveres helt frem til kl. 12. Glem stress!

Sov godt i våre nøye utvalgte senger. Og sov så lenge du vil!

Skjem deg selv bort

Gi ferien det lille ekstra og unn deg selv en avkoblende spabehandling. Kanskje en lang massasje, eller en hudbehandling? Det fortjener du! Se hvilke hotell vi har med egne spaavdelinger.

Prioriter din egen velvære og unn deg selv en avkoblende spabehandling.

En smak av ferie

Glem styret med kjeler, stekepanner og matvarer – faktisk trenger du ikke å løfte så mye som en finger. Vi har lagt ned mye omtanke i hotellfrokosten for å være sikre på at du får en bra start på dagen. Hver eneste dag.

Len deg tilbake og nyt den gode maten som serveres på hotellene våre.

Hva gir deg energi?

En powerwalk på stranden eller yoga på takterrassen? Eller kanskje bare å nyte det spanske kjøkkenet i en postkortvakker, pittoresk landsby?

Hva gir deg energi? En powerwalk på stranden eller yoga på takterrassen?