Se hotell (59)

Reiser til Indonesia

På en reise til Indonesia kan du slappe av på fantastiske sandstrender, dykke i krystallklart vann og nyte den vakre naturen.

Når du bestiller en reise til Indonesia med Ving kan du velge mellom øyene Bali og Lombok. Det aller beste er å kombinere begge øyene på samme reise, slik at du får så mye som mulig ut av ferien i Indonesia. Her kan du nyte ferien din i visshet om at feriebudsjettet ikke kommer til å slå sprekker. Indonesia er nemlig et veldig rimelig land å feriere i.

Vings reisemål i Indonesia

Indonesia består av mer enn 13 000 øyer som ligger spredt over et område på nesten 500 mil mellom Australia og fastlandet på Sørøst-Asia. Vings reisemål Lombok og Bali har variert natur med et rikt dyreliv. Her finner du alt fra vulkaner og regnskog til vakre sandstrender og store rismarker. Lombok har lenge stått i skyggen av sin populære naboøy Bali, men om du er ute etter et mer urørt reisemål i Indonesia er det Lombok du skal velge.

Ting å gjøre i Indonesia

Siden Indonesia er et øyrike dreier mange av aktivitetene seg om ting man kan gjøre over og under havoverflaten. Du kan for eksempel prøve dykking, snorkling, surfing eller windsurfing. Inne på land kan du gå fotturer og spille golf eller tennis om du liker litt mosjon i ferien. For den som jakter på adrenalinkick kan rafting bli et ferieminne for livet. Det går selvsagt an å bare koble av på stranden, eller bestille en herlig spa-behandling også.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Indonesia?
Både Bali og Lombok har et tropisk klima med høy luftfuktighet og en jevn temperatur året rundt. På dagtid er gjennomsnittstemperaturen 30–31 grader og om natten 25–26 grader. I vannet er det 27–29 grader. Det som varierer mest i løpet av året er antall soltimer og nedbørsmengden.

Bali

Regnperiode fra desember til mars, men regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til oktober, da regner det minst.

Lombok

Regnperiode fra november til mars, men regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til september, da regner det minst.

Reiser til Indonesia

Lar du deg lokke av eksotisk dyreliv, tett regnskog, fine strender, shopping, aktiviteter og uteliv? Da er en reise til Bali noe for deg! Velg mellom flere reisemål langs kysten og oppe i fjellene.
Sanur
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
  • Shopping
Sanur er et avslappende og barnevennlig reisemål som først og fremst er kjent for sin fine sandstrand med en lang strandpromenade. Det ligger også flere restauranter, barer og butikker i nærheten.
Nusa Dua
Nusa Dua passer er et rolig og litt luksuriøst område. Her finner du noen av øyas fineste strender, og hotellene våre har selvfølgelig strandbeliggenhet. Hovedstaden er også bare en kort taxitur unna.
Kuta Beach
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Kuta Beach er Balis største turistreisemål, og her venter heftig uteliv, bra shopping og mange restauranter. Når du reiser med Ving bor du i rolige omgivelser, men med kort vei til liv og røre.
Ubud
Når du reiser til den vakre kulturbyen Ubud venter avkobling for kopp og sjel. Byen er Balis kulturelle sentrum, og beliggenheten oppe i fjellene gjør klimaet mildere og tempoet roligere.
Lovina Beach
Kombiner reisen til sørlige Bali med Lovina Beach på nordkysten! Her får du en rolig ferie, og reisemålet byr på svarte lavastrender, spennende dykking og strandnære hotell.
Candidasa
Candidasa var i utgangspunktet en liten fiskerlandsby, men som takket være sin vennlige atmosfære har blitt svært populær blant reisende som bare vil slappe av i palmeskyggen i ferien.
Seminyak
Seminyak er et litt roligere alternativ til Kuta Beach. Reisemålet passer like bra for familier som for deg som vil bo i litt mer elegante omgivelser ved en fantastisk strand.

FINN REISE TIL Indonesia