Indonesia
Sanur Bali

Indonesia

Indonesia

Ving tilbyr reiser til et av Indonesias mest populære reisemål – øya Bali. Her kan du slappe av på fantastiske sandstrender, dykke i krystallklart vann og nyte naturen – alt dette uten å sprenge feriebudsjettet, ettersom Indonesia er et billig land å feriere i.

Les mer om å reise til Indonesia Skjul tekst

Indonesia ligger i Sørøst-Asia og består av rundt 17 000 øyer, hvorav de største er Sumatra, Java, Sulawesi, Borneo og Ny Guinea (de to sistnevnte er bare halvveis indonesiske). Landet er med sine 240 millioner innbyggere det mest folkerike muslimske landet i verden.
Indonesia byr på alt fra storslagen natur med vulkaner, jungel og paradisstrender til myldrende storbyer, billig shopping og et fantastisk uteliv.

Når er det best vær i Indonesia?
På øya Bali er det tropisk klima med høy luftfuktighet og en jevn temperatur året rundt. På dagtid er gjennomsnittstemperaturen 30–31 grader og om natten 25–26 grader. I vannet er det 27–29 grader. Det som varierer mest i løpet av året er antall soltimer og nedbørsmengden. På Bali er det regnperiode i desember–mars, selv om regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til oktober, da regner det minst.

  • Valuta: Rupiah (IDR)
  • Antall reisemål:  6
  • Antall hotell:  45

Våre reisemål i Indonesia