Lovina Beach

Lovina Beach, Bali

Velkommen til nordlige Bali. På Lovina Beach venter det en rolig og innholdsrik ferie. Hvorfor ikke kombinere noen dager her med en ferie på sørkysten?

Lovina ligger på nordkysten av Bali, et kysstrekke med små byer som Kalisasem, Temukus, Pemaron og Kalibukbuk. Beliggenheten mot det balinesiske havet gjør at strendene er langgrunne og smale med svart lavasand, og du kan bade i fred og ro uten høye bølger eller understrømmer. Derfor har Lovina Beach aldri blitt så populær blant surfere, og hotellene og det kommersielle tilbudet er mye roligere enn på sørkysten av øya. En annen fordel med Lovina er at hotellene ofte ligger nede på stranden slik at du kan starte dagen med frokost med havutsikt før du tar dagens første bad.

Les mer om reisemålet Lovina Beach Skjul tekst

Allerede på vei til Lovina får du oppleve mye: du passerer både landsbyer, risterrasser og frodig jungel, før du kommer til dette rustikke og hyggelige reisemålet ved stranden. Vil du oppleve mest mulig i ferien? Da bør du kombinere oppholdet i Lovina med en tur til et av reisemålene på sørsiden av Bali. Lovina er nemlig helt annerledes sammenlignet med disse. Du bør heller ikke gå glipp av revet utenfor Lovina, hvor både dykkere og snorklere kan beundre undervannsverdenen på nært hold. Enda mer populært er det med delfinsafari, hvor du reiser ut med båt tidlig om morgenen og har en god mulighet for å få se og fotografere disse vakre dyrene. Vil du ikke organisere utflukten selv kan du få hjelp av vår kunnskapsrike agent på øya.

Våre gjesters vurdering av Lovina Beach

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Lovina Beach


Hotell for voksne.Se flere bilder

Aneka Lovina, Lovina Beach
 

Lovina Beach, Bali

3

Aneka Lovina er et hyggelig hotell i rolige omgivelser med perfekt beliggenhet rett ved stranden...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 1,5 km
  • Strand: 0 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Aneka Lovina

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card