Få beskjed når hotellet kan bestilles

Har du et favoritthotell du gjerne vil sikre deg et rom på så snart det er mulig? Oppretter du et hotellvarsel får du automatisk en e-post av oss så fort hotellet ditt legges ut for salg.

Vær oppmerksom på at du av sikkerhetsmessige årsaker må være logget inn på Min side for å opprette, endre eller slette hotellvarslinger. Hvis du ikke allerede er logget inn vil du bli sendt til innloggingssiden når du klikker på lenken under.

Hotellvarsling

Har du ikke Min side?

Opprett Min side her »

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.