Hotelltips på Mallorca

For deg som skal reise til Mallorca, ett av våre mest populære reisemål, kan vi anbefale Iberostar Hotels & Resorts. Her er det 4- og 5-stjerners hotell som passer både for barnefamilier og for voksne som reiser uten barn. Iberostar Hotels & Resorts tilbyr luksuriøse bosteder med perfekt beliggenhet ved stranden. Blir du sulten kan du spise godt i hotellets restauranter, som byr på lokale retter og kulinariske opplevelser.

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites

Gjestenes vurdering: 4,7

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites er et pent All Inclusive-hotell med høy standard og komfort. Hotellet ligger ved havet i Santa Ponsa.

IBEROSTAR Ciudad Blanca Canopus

Gjestenes vurdering: 4,3

Velkommen til et barnevennlig leilighetshotell, midt på stranden i Alcudia. IBEROSTAR Ciudad Blanca Canopus er en egen bygning på hotellet IBEROSTAR Ciudad Blanca.

IBEROSTAR Playa de Palma

Gjestenes vurdering: 4,8

IBEROSTAR Playa de Palma er et hyggelig og pent hotell rett ved strandpromenaden i Playa de Palma. Hotellet ble totalrenovert til sommeren 2016. 

IBEROSTAR Cristina

Gjestenes vurdering: 4,4

En kort spasertur fra den fine stranden og strandpromenaden i Playa de Palma ligger IBEROSTAR Cristina, et populært hotell som holder høy standard.

IBEROSTAR Alcudia Park

Gjestenes vurdering: 4,4

IBEROSTAR Alcudia Park er et fint leilighetshotell i flere bygninger ved den langgrunne stranden i Playa de Muro. Herfra har du kort vei til byen eller til havnen i Alcudia.

IBEROSTAR Playa de Muro

Gjestenes vurdering: 4,3

IBEROSTAR Playa de Muro er et stort, førsteklasses og barnevennlig hotell som ligger på den fine stranden i Playa del Muro rett utenfor. Hotellet er nyrenovert i 2017.