Svømmeskole på Sunwing Family Resorts

I samarbeid med den svenske svømmeskoleaktøren Medley tilbyr vi vinteren 2019/2020 svømmeskole på flere av våre Sunwing Family Resorts. Du bestiller svømmekurset samtidig som du bestiller reisen, eller legger den til som tilvalg via Min side. Du kan også bestille på hotellet ved ankomst, såfremt det fortsatt er plass.

Bestill svømmeskole på min side

Svømmeskole på Sunwing

Her finner du Sunwings svømmeskole og svømmelærere

Sunwing Bangtao Beach 14.12.–27.2.
Sunwing Kamala Beach 14.12.–27.2.

Pris: kr 600,- for 5 kurstimer. Crawlkurs og privat svømmelærer koster kr 600,- pr. kurs. Bestiller du direkte på hotellet er prisen litt høyere.

Gjelder for visse ankomstdager. Se mer under Trening og aktiviteter eller For barn og ungdom på respektive hotell.

Livsviktig kunnskap

Å kunne svømme er livsviktig kunnskap som både foreldre, barn og unge har stor glede av, ikke bare i ferien, men gjennom hele livet. På ferie er svømming og vann et selvfølgelig innslag, derfor tilbyr vi nå svømmeskole på flere av våre Sunwing Family Resorts. Vi vil lære barna å bli trygge i vannet og grunnprinsippene i svømming på en leken, trygg og sikker måte. Hvert kurs har plass til maks. 10 deltakere.

Svømmeskole nivå 1

Svømmeskole nivå 1

En barneaktivitet fokusert på lekne og varierte øvelser som inspirerer barna til å bli trygge i vannet. Det kan være ulike vannleker, flyteleker og spennende oppgaver. Vi legger også stor vekt på å lære barna å flyte på både mage og rygg uten flytehjelp, da dette er en forutsetning for den videre svømmelæringen. Gruppedynamikk og lek kombinert med gode lærere vil gjerne føre til at barna blir trygge på vannet og får en innføring i grunnleggende bryst- og ryggsvømming.

Alder: Fra 4 år
Mål: Bli trygg i vannet, kunne flyte på ryggen og magen uten flytehjelp og kjenne til grunnprinsippene for bryst- og ryggsvømming.
Ferdighetskrav: Ingen krav om forkunnskap.
Kursvarighet: 5 kurstimer á 40 minutter.

Svømmeskole nivå 2

Svømmeskole nivå 2

For barn som er trygge i vannet og allerede kan flyte på mage og rygg uten flytehjelp . Opplegget tilpasses ferdighetene i gruppen. Vi blander lek med gruppeøvelser og individuelle øvelser. Vi trener barna i ben- og armtak på en leken måte. Fokuset på bentakene er stort fordi de er grunnlaget for både bryst- og ryggsvømming. Når disse sitter legger vi til armtak, og vips så kan man svømme på «ordentlig». Når barnet kan svømme minst 10 meter bryst med hodet over vann og 10 meter rygg, er barnet klar for neste nivå.

For barn som allerede kan svømme 10 meter venter et spennende kurs der vi finpusser arm- og bentak, trener opp utholdenheten og motet til å svømme på dypt vann. Noen barn behøver også å trene på å få hodet under vannet og vi øver også på å hoppe fra kanten i dypt vann, komme opp til overflaten, snu og svømme tilbake til kanten. Når barnet kan svømme minst 50 meter bryst og 25 meter rygg med korrekte arm- og bentak er barnet klar for neste nivå.

Alder: Fra 5 år.
Mål: Avhengig av forhåndsferdighetene er målet å bli enda tryggere i vannet, lære seg å svømme og forbedre svømmeteknikken.
Ferdighetskrav: Mestre målene i nivå 1 – dvs. trygg i vannet (uten armringer/flytemadrass) og kunne flyte på mage og rygg uten flytehjelp.
Kursvarighet: 5 kurstimer á 40 minutter.

Bli kjent med livet under vann og lær deg å svømme som en fisk

Lær å svømme med halefinne

Nå kan du få kjenne hvordan det føles å være en av de kuleste skapningene i havet. Bli med ut i bassengetog prøv å svømme med halefinne. Svømmetimen bestilles direkte på hotellet og tilbys i samme perioder som svømmeskolen.

Alder: Fra 7 år.
Ferdighetskrav: Trygg i vannet, svømmedyktig (minst 25 m), dykke på dypt vann, svømme under vann og veksle fra mage- til ryggsvømming.
Kursvarighet: 1 kurstime à 40 minutter.

Crawlkurs nybegynnere

Crawlkurs nybegynnere

Et basiskurs i crawl for både voksne og barn. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak, benspark og hvordan man puster samt å praktisk øve på å forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: Å kunne svømme minst 25 meter crawl med pust
Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 m bryst på dypt vann)
Kursvarighet: 3 kurstimer à 40 minutter

Privat svømmelærer

Privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Sammen med din private svømmelærer legger dere opp en eller flere kurstimer for at du skal nå dine individuelle mål. Våre svømmelærere kan også leies inn som privatlærer for barn som trenger litt ekstra trening for å utvikle svømmeferdighetene sine.

Alder: Fra 4 år.
Ferdighetskrav: Ingen, kurstimen tilpasses deltagerens nivå og ønsker
Kursvarighet: 1 kurstime à 40 minutter

Vilkår

På Sunwing har vi alltid to instruktører til stede på svømmeskolen. Innholdet blir deretter tilpasset slik at alle barn får en lærerik og passe utfordrende svømmeundervisning tilpasset sine ferdigheter. Dybden i bassenget kan gjøre det vanskelig å øve på svømming og stup i dypt vann, men vi tilpasser innhold og utfordringer basert på forutsetningene til hvert bassenganlegg. Aktuelle datoer og tider for svømmeskolen finner du under hver enkelt hotellpresentasjon.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS