Barne- og ungdomsaktiviteter

En av de største fordelen med SunConnect Resorts er at de har massevis av barneaktiviteter å velge i. De minste barna trives aller best i barneklubben, der et dyktig personale sørger for at ingen kjeder seg. På mange sunConnect Resorts får barna også møte de populære maskotene våre, Lollo & Bernie. Eldre barn og ungdommer trives nok best i Teen Lounge som tilbyr alt fra hobbyaktiviteter til tv-spill.
Aktiviteter på SunConnect Resorts

Aktiviteter på SunConnect

  • Barneklubb
  • Lollo & Bernie på utvalgte hotell
  • Teen Lounge
  • Sportsaktiviteter
Barn og ungdom på SunConnect Resorts

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på SunConnect.*

09.30 - Lollo & Bernie Walk
10.30 - Game Zone
14.00 - T-shirt Painting
16.00 - Football
16.15 - After Beach
20.00 - Mini Disco

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

AKTIVITETER FOR ALLE

Lollo & Bernie´s Kids Club

Lollo & Bernie's Kids Club

På utvalgte SunConnect ligger barneklubben der barna kan møte de populære maskotene våre, Lollo & Bernie. Hit er alle barn velkommen til å leke, drive med aktiviteter, tegne og se på film. Sammen med det dyktige personalet inviterer dessuten Lollo & Bernie barna til å bli med på morsomme eventyr, uten foreldre. I tillegg blir det Lollo & Bernie´s Mini Disco, Mini Show og After Beach.

Barneklubb på SunConnect Resorts

Barneklubb

Alle barn fra 3 til 11 år er velkommen til barneklubben som er åpen hele sesongen. Her kan barna delta i aktiviteter, leker og annen moro. Flere ganger i uken er det også Mini Disco der barna kan boltre seg på dansegulvet.

Teen lounge på SunConnect Resorts

Teen Lounge

Eldre barn og tenåringer kan henge med gamle og nye venner i Teen Lounge, med morsomme spill og aktiviteter. Her er det også et «chill out»-område med puter og sittegrupper for de som vil slappe av og ta det med ro.

Sportsaktiviteter på SunConnect Resorts

Sportsaktiviteter

Er du 12 år eller eldre kan du bli med og spille fotball, vannpolo eller finne på andre gøyale aktiviteter med nye venner. Vi arrangerer også foreldrefrie aktiviteter på kveldstid, som for eksempel film- og spillkvelder.

Finn ut mer om SunConnect Resorts