Bra hotell til bra priser

smartline er utvalgte hotell til priser som passer for deg med et nøkternt feriebudsjett – uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alle hotell har 3–4 hjerter,Mer informasjon bra beliggenhet, avslappet atmosfære og stort sett alt du trenger for en vellykket ferie. Tanken med smartline er ganske enkel at du skal få mest mulig valuta for pengene.

Utvalget varierer fra hotell til hotell, så vi anbefaler at du går inn og leser på de enkelte hotellene for å se hvilket som passer best for deg og dine behov.

våre smartline-hotell

Mindre informasjon

Alltid på smartline

  • Prisvennlig
  • Familieeide hotell
  • Lekent design
  • Avslappet atmosfære
  • Gratis WiFi på rommet
  • All Inclusive mot tillegg på utvalgte hotell
  • Rom for alle
smartline med Ving

UTFORSK SMARTLINE

smartline har bra beliggenhet over hele verden

Bra beliggenhet over hele verden

Vi har smartline-hotell på de fleste av våre mest populære reisemål. Fra Middelhavet og Kanariøyene til Maldivene. Beliggenheten er alltid bra – nær stranden eller sentrum, eller begge deler.

smartline både for den som reiser med eller uten familien

Med eller uten familien

Noen av våre smartline-hotell egner seg hvis du reiser med familien. Andre er barnefrie oaser hvor du kan tenke kun på deg selv og din egen velvære. Familiehotellene tilbyr ofte store, familievennlige rom, aktiviteter, barnebasseng og lekeplass, noen har også vannsklier.

Ulike måltidspakker på smartline

Måltidspakker

Vil du ha en en ekstra avslappende og behagelig ferie kan du velge et smartline som tilbyr All Inclusive. Da får du alle måltider i hotellets restaurant og slipper å tenke på å lage mat i ferien. Hva som er inkludert i All Inclusive kan du lese under de enkelte hotell.

Rom for alle

Rom for alle

Alle våre smartline-hotell har komfortable rom og gjennomtenkte detaljer, som for eksempel WiFi. Det finnes både familierom og leiligheter, så enten du skal tilbringe kvalitetstid med familien eller et romantisk opphold for to, finner du helt sikkert et smartline som passer.

Lekent design på smartline

Lekent design

Med fargeglad design og lekent interiør tilbyr smartline lyse, store rom tilpasset både voksne og barn.

VÅRE SMARTLINE-HOTELL

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
 
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim