Prisgunstig og barnevennlig på Family Comfort
Iberostar Rose Hall Suites, Montego Bay, Jamaica
Family Comfort

Prisgunstig og barnevennlig

Family Comfort

Family Comfort

Family Comfort er utvalgte hotell med minst 3 bølger, som passer perfekt for barnefamilier. Vi har valgt nettopp disse hotellene fordi de er velholdte, populære og prisgunstige, og de har familievennlige rom og leiligheter for minst to voksne og to barn.

Family Comfort-hotell finner du på de fleste av våre mest populære reisemål, inkludert storbyer der hotellene alltid ligger sentralt. Hotellene kan være både store og små og fasiliteter og serviceutvalg varierer. Våre Family Comfort på typiske solferiereisemål har alltid et fint bassengområde med barnebasseng. I storbyer har enkelte hotell basseng. Noen hotell har også restaurant og minimarked på området mens andre kan tilby dette i gangavstand fra hotellet. Felles for alle Family Comfort er at de har fin beliggenhet. På de aller fleste får du også rabatterte priser for barn.

Family Comfort

  • Alltid bra beliggenhet
  • Basseng (på sol- og badereisemål)
  • Familievennlige rom og leiligheter
  • Gangavstand til restauranter
  • Finnes på de fleste reisemål
  • Fornøyde gjester

Populære Family Comfort-hotell på solfylte reisemål

Fine bassengområder • Barnebasseng • Bra beliggenhet • Kort vei til restauranter

Populære Family Comfort i storbyer

Sentral beliggenhet, i nærheten av severdigheter og fornøyelser

Alle Family Comfort-hotell

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.