Nøye utvalgte hotell

Nøye utvalgte hotell for deg som reiser uten barn

Prime Select

Prime Select

Prime Select-hotellene har 4 bølger og passer bra for deg som reiser uten barn. Hotellene har en avslappet atmosfære og kort vei til restauranter og butikker. I denne kategorien finner du flere av våre klassiske og mest populære hotell i tillegg til internasjonale, trendy designhotell og intime boutiquehotell.

Noen av disse hotellene har spa, treningsrom, tennis og andre aktiviteter for gjestene. Felles for alle Prime Select at de har pene, romslige rom og oppvarmede basseng om vinteren. Vi har valgt ut hotell med koselige restauranter, flere med All Inclusive. Hotellene har aldersgrense på minimum 16 år.

Prime Select

Passer for voksneBra beliggenhetFine bassengRestaurant på hotelletMinst 4 bølger

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.