Nøye utvalgte hotell

Nøye utvalgte hotell for deg som reiser uten barn

Prime Select

Prime Select

Prime Select-hotellene har 4 bølger og passer bra for deg som reiser uten barn. Hotellene har en avslappet atmosfære og kort vei til restauranter og butikker. I denne kategorien finner du flere av våre klassiske og mest populære hotell i tillegg til internasjonale, trendy designhotell og intime boutiquehotell.

Noen av disse hotellene har spa, treningsrom, tennis og andre aktiviteter for gjestene. Felles for alle Prime Select at de har pene, romslige rom og oppvarmede basseng om vinteren. Vi har valgt ut hotell med koselige restauranter, flere med All Inclusive. Hotellene har aldersgrense på minimum 16 år.

Prime Select

Passer for voksneBra beliggenhetFine bassengRestaurant på hotelletMinst 4 bølger

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.