Kun hotell

Hvor skal dere bo i ferien?

Bestill kun hotell

Kun hotell

Har du bestilt en reise, men mangler et sted å bo? Bestill hotell gjennom Ving! Vi kan tilby et kjempeutvalg av overnattingssteder på reisemål over hele verden - håndplukkede og med fin beliggenhet.

Søk etter rimelige hotell

Hos Ving finner du et bredt og variert utvalg av hotell over hele verden. Du kan med andre ord finne det perfekte hotellet gjennom oss, enten du skal på charterferie, på opplevelsesferie i naturskjønne omgivelser eller på storbyferie. Du har kanskje allerede bestilt flybillettene og mangler bare å finne ut hvor du skal bo? Eller kanskje er dere på jakt etter et rimelig hotell før dere bestiller reisen?

Uansett har vi gjort det lett for deg å finne det perfekte hotellet. Du bare legger inn reisemålet, fra- og til-dato for hotelloppholdet og antall personer, så får du opp en detaljert oversikt over valgmulighetene.

Hotell i alle størrelser og prisklasser

Ved hjelp av våre søkemotorer får du et raskt overblikk over tilgjengelige hotell i den aktuelle perioden på reisemålet du har valgt. Nøkkelinformasjon om hvert enkelt hotell står samlet i en rubrikk for å gi deg et helhetsinntrykk av hotellet før du går videre i søket. Et tips er å sortere hotellene etter for eksempel pris eller popularitet og bytte til hurtigvisning hvis du vil danne deg et bilde av hvor hotellene ligger.

De vanligste fasilitetene vises i oversikten slik at du raskt kan se om hotellet har f.eks. basseng, bar eller treningsrom eller om det er langt til offentlig transport. Du får også opp en prisspesisfikasjon som viser hva som er inkludert i prisen. Frokost er ofte inkludert i én av totalprisene, mens en annen kan gjelde for All Inclusive, der alle måltider er forhåndsbetalt.

I beskrivelsen av det enkelte hotell kan du lese mer om hva som venter deg og reisefølget ditt, før dere tar en endelig beslutning. En grundig oversikt over alle fasiliteter, tilgjengelige rom og mye annet bidrar til å gi deg et helhetsinntrykk av stedet. Ofte kan du lese andre reisendes vurderinger, og eventuelt anbefalinger, av hotellet. En samlet vurdering krever at minimum 20 personer har gitt sin tilbakemelding.

Alle hotellene i Vings program er nøye utvalgt og tilfredsstiller de samme høye kravene. Vårt mål er å gi deg den beste mulige hotellopplevelsen ut ifra dine forventinger. Da kan du nemlig konsentrere deg om å gjøre det man skal i ferien: Koble helt av og nyte øyeblikket.

Et hotellopphold for to

Lurer du og din kjære på hvilket hotell dere skal velge? Når man reiser som et par vil mange mene at hotellets atmosfære og respekt for privatliv er viktig. Et opphold for to kommer i mange former og farger og involverer alt fra en koselig liten ferieleilighet til et stort, fint dobbeltrom. Eller en rålekker suite om man vil.

Se gjerne på bildene av hotellet for å se om det tilfredsstiller dine krav til en romantisk reise for to. Selv om bildene alene ikke gir en helt dekkende beskrivelse av interiør og fasiliteter, får du i hvert fall et intrykk av rommene, beliggenheten og omgivelsene.

Hotell for hele familien

Skal du reise med familien? Legg inn antall voksne og barn, så får du en tilpasset oversikt over de ulike overnattingsmulighetene. Vi ber deg også skrive alderen på barna for å gi deg de mest passende søkeresultatene.

Mange hotell tilbyr familierom. Det er hotellrom som vanligvis har plass til 2 voksne og 2–4 barn. Prisen du får opp i søkeresultatet er totalprisen inkludert eventuelle rabatter. I samme rubrikk kan du se en spesifisering av det du betaler for, og om frokost er inkludert i prisen eller ikke.

For større familier vil det som regel være mest praktisk å velge en ferieleilighet som vanligvis består av flere soverom og et kjøkken. Er dere flere familier som reiser sammen kan du søke etter flere rom samtidig, for opptil 6 personer i samme søk. Informasjon om tilgjengelige fasiliteter får du i beskrivelsen av det rommet eller den leiligheten du har valgt.

Se etter våre Family Garden og Family Comfort-hoteller, hvor barnevennlighet er høyt prioritert. Disse hotellene tilbyr ofte en fin blanding av aktiviteter og muligheter for avkobling. Her har dere med andre ord friheten til å velge og til å gjøre nøyaktig det du – og barna – har lyst til. Og på nettopp disse hotellene kan du i mange tilfeller finne gode barnerabatter.

Et hotellrom helt for deg selv

Selvfølgelig er det også mulig å finne gode tilbud på enkeltrom. Det gjelder enten du reiser alene eller på en gruppereise, der du foretrekker å ha rommet for deg selv. Få inspirasjon fra vårt utvalg av såvel romslige og komfortable rom som lekre suiter på alt fra klassiske storbyhotell til moderne charterhotell.

På mange reisemål har vi også våre Sunprime Hotels med en skreddersydd ferieopplevelse for deg som reiser uten barn. Her finner du fasiliteter som treningsstudio, spa og elegante lounger hvor du kan nyte ferien i ro og fred. En perfekt kombinasjon av fysisk aktivitet og avspenning når det du trenger er å lade batteriene på en enkel måte.

Finn et hotell på tilbud

Ser du etter et godt tilbud på hotellrom? Husk at du kan sortere hotellene etter pris inkludert alle eventuelle rabatter. Du kan også lagre dine favoritter, så er det lettere å sammenlikne de aktuelle hotellene etterpå.

Har du funnet et hotell, men ikke bestilt flybilletter? Gå til vår søkemotor for flybilletter. Vi ønsker deg og dine en riktig god tur!