La hotellet bli feriens høydepunkt

Hotellopplevelser

Hotellopplevelser

Å bo bra i ferien er en del av ferieopplevelsen, men hva betyr egentlig det? Det avhenger av hvem du spør. Derfor kan du velge blant et stort utvalg av hotell hos oss, hotell med noe for enhver smak. Enten du foretrekker hotell med luksus, strandbeliggenhet, spa, sentrumsbeliggenhet, lav pris eller noe helt annet, så kan vi hjelpe deg å finne det perfekte hotellet for akkurat deg.

Bare hos Ving

Unike konsepthotell tilpasset ned til minste detalj for å møte dine behov og ønsker.

Barnas hotell

Er du på utkikk etter hotell som er perfekt for en familieferie? Eller kanskje du er ung til sinns og har lyst til å bo på et hotell med for eksempel vannsklie? Da er dette er hotellene for deg!

For deg som vil slappe av

Hotell med rolige bassengområder, god beliggenhet, smakfulle restauranter og herlige spaavdelinger. Perfekt for deg som vil ha kvalitetstid med noen du er glad i – eller for deg selv.

Topp beliggenhet

Enten du vil bo på stranden, sentrumsnært eller på din egen øy, så har vi hotellet for deg.

Best of the best

På utkikk etter luksus og ekstravaganse? Noe unikt? Da er du på riktig sted!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.