La hotellet bli feriens høydepunkt

Hotellopplevelser

Hotellopplevelser

Å bo bra i ferien er en del av ferieopplevelsen, men hva betyr egentlig det? Det avhenger av hvem du spør. Derfor kan du velge blant et stort utvalg av hotell hos oss, hotell med noe for enhver smak. Enten du foretrekker hotell med luksus, strandbeliggenhet, spa, sentrumsbeliggenhet, lav pris eller noe helt annet, så kan vi hjelpe deg å finne det perfekte hotellet for akkurat deg.

Bare hos Ving

Unike konsepthotell tilpasset ned til minste detalj for å møte dine behov og ønsker.

Barnas hotell

Er du på utkikk etter hotell som er perfekt for en familieferie? Eller kanskje du er ung til sinns og har lyst til å bo på et hotell med for eksempel vannsklie? Da er dette er hotellene for deg!

For deg som vil slappe av

Hotell med rolige bassengområder, god beliggenhet, smakfulle restauranter og herlige spaavdelinger. Perfekt for deg som vil ha kvalitetstid med noen du er glad i – eller for deg selv.

Topp beliggenhet

Enten du vil bo på stranden, sentrumsnært eller på din egen øy, så har vi hotellet for deg.

Best of the best

På utkikk etter luksus og ekstravaganse? Noe unikt? Da er du på riktig sted!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.