Helse, helbred og vaksinasjoner

Vaksinasjoner

Det er den reisendes ansvar å sørge for nødvendig vaksinasjon i forbindelse med reisen. Ving påtar seg ikke ansvar for råd om vaksinasjon ved feriereiser.
Ta ellers kontakt med din lege eller lokale helsestasjon for nærmere informasjon. EØS-avtalen gir deg rett til å få dekket medisinsk behandling fra den offentlige helsetjenesten.

Nødvendig Helsekort bestilles via HELFO

Funksjonshemmede

Våre hotell i utlandet er tilrettelagt og godkjent etter lokale standarder, og kan derfor avvike fra kravene satt av Norsk Handikapforbund. Tilgang til alle anleggets fasiliteter kan ikke garanteres. Gjør derfor Ving oppmerksom på din funksjonshemming, enten den er synlig eller skjult. Utover opplysningene i katalogen og på ving.no har reiserådgiverene tilgang til ytterligere informasjon om hotellene, f. eks. dørbredde, eventuelle ramper etc.

Reisende med spesielle behov må opplyse om dette ved bestilling. Ved bestilling senere enn 40 dager før avreise må Ving ha beskjed umiddelbart og ikke senere enn 10 dager før avreise. Flytransport av rullestol må av plasshensyn avtales spesielt.

Les mer om spesielle behov

Kontakt oss på e-post info@ving.no for spørsmål.Før du reiser