Sivota

Sivota, Parga-området

Det første du legger merke til i Sivota er sannsynligvis de grønne oliventrærne og de høye åsene som omgir landsbyen.

Det andre du legger merke til er antagelig havnen – det naturlige møtestedet der de fleste av landsbyens restauranter og tavernaer ligger. Her kan du nyte en gresk salat til lunsj, bestille dagsferske skalldyr til middag og kose deg med en drink etter at solen har gått ned. I Sivota venter avslappet strandliv, slående vakker natur og kanskje en og annen utflukt for å utforske de billedskjønne omgivelsene. Etter en dag på stranden kan du rusle ned til havnen, slå deg ned på en uteservering og nyte en kald Mythos med bølgesus og yachtene i havnen som kulisse.

Les mer om reisemålet Sivota Skjul tekst

Sol og strand i Sivota
I Sivota er det mange strender å velge mellom, og flere ligger i gangavstand fra sentrum. En av de mindre strendene er Zavia Beach, som ligger omgitt av klipper i vakre, grønne omgivelser i en liten vik rett utenfor Sivota. Ca. en kilometer fra Sivotas sentrum finner du Mega Ammos, som er en større strand med beach clubs der du kan leie solsenger og parasoller. Er du på jakt etter en bortgjemt strand du kan ha for deg selv, bør du leie en bil eller moped og reise på strandsafari langs den vakre kysten. Ferden går gjennom pinjeskoger og olivenlunder, og langs veien ligger det små, søvnige fjellandsbyer.

Opplev mer av Hellas
Sivota er et populært reisemål blant båtfolk, som fortøyer yachtene sine i havnen. Frister det med en tur ut på havet, så er det mulig å leie en egen båt i havnen. Det går dessuten båter til Paxos og andre nærliggende øyer. Paxos er en utmerket øy for en dagsutflukt. Lei sykkel eller moped og ta en tur rundt på øya, eller kos deg i den pittoreske hovedstaden Gaios. Her kan du rusle rundt i de trange smugene, shoppe litt og nyte en god lunsj med utsikt over båtene som ligger ved kaia. En annen øy som det er verdt å utforske er Korfu, som også kan friste med grønn og frodig natur – perfekt for herlige fotturer i det kuperte landskapet. Fra havnen i Sivota kan du ta båten over til Korfu, som i tillegg til vakker natur har severdigheter og små landsbyer uten turisme. På Korfu er det fine strender rundt hele øya, og det er enkelt å reise rundt på egen hånd med lokalbussen.

Når du reiser med Ving til Sevota
I Sivota kan du velge mellom et par mindre hotell med gresk, hjemmekoselig atmosfære. Velger du en leilighet kan du ta del i det greske hverdagslivet ved å handle råvarer (som du har mulighet til å tilberede selv) sammen med lokalbefolkningen. Sivota kan også kombineres med en uke i Parga, Paleros eller Nidri. Når du kombinerer to forskjellige reisemål får du mest mulig ut av Hellas-ferien din.

Våre gjesters vurdering av Sivota

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 4,5

Vurderingen baseres på 13 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Et utvalg hotell - Sivota


Angela Roukou Studios er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Angela Roukou Studios, Sivota
 

Sivota, Parga-området

3

Angela Roukou Studios er et lite, enkelt leilighetshotell nær havnepromenaden i den lille...

   
  Velg Angela Roukou Studios
  Giovanni Studios er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

  Giovanni Studios, Sivota
   

  Sivota, Parga-området

  2,5
  Gjestenes hotellvurdering 4,5

  Giovanni Studios er et lite leilighetshotell som ligger i en frodig hage med sitron- og andre...

    
   Velg Giovanni Studios

   Chat med oss

   Man-tor: 08.30-21.00
   Fre: 08.30-18.00
   Lør: 10.00-15.00
   Søn: 12.00-16.00

   Start chat

   Les mer om MyHoliday Card